FOTO by Lopifit

Tech

Želimo ovaj bicikl gdje umjesto pedaliranja – hodamo!

admin 31. svibnja 2023.

Vožnja ovog bicikla je kao lagana šetnjica

Svatko ima svoje omiljeno prijevozno sredstvo kojim svakodnevno odlazi na posao, fakultet ili kavicu s prijateljima. Ponekad se odlučimo za tramvaj, ponekad za autobus, kada nam se žuri uzmemo taxi, kada nam se ne žuri idemo pješke, a sve češće viđamo i električne romobile i bicikle.

Kako god organizirali svoju logistiku najbitnije je sigurno doći na odredište, a uz bicikl koji smo pronašli vaše će putovanje izgledati kao “lagana šetnja parkom”.

Foto: Lopifit

Upoznajte Lopifit – električni bicikl koji u kombinaciji sa svojom opremom ubrzava vaš tempo hodanja do brzine prosječnog bicikla. Lopifit je novi način kretanja koji od vas zahtijeva samo jednu stvar – hodanje!

Foto: Lopifit

Zaboravit ćete na pedaliranje i bol u trtici nakon svakog silaska s bicikla jer Lopifit omogućava da na odredište stignete odmorni, bez bolova i nepotrebnog znojenja. Ovo prijevozno sredstvo omogućuje vam da prijeđete velike udaljenosti s jednim punjenjem baterije.

Foto: Lopifit

Na vama je samo da hodate, a tehnologija Lopifita ubrzat će vaše prosječno hodanje brzinom od 5 kilometara na sat na nevjerojatnih 25 kilometara na sat. Lopifit nije novitet, ali uvijek rado napišemo koji redak o stvarima koje našu lijenost podižu na viši nivo.

Budući da se proizvodi u Americi sumnjamo da će tko imati priliku okusiti čari ove vožnje, ali moramo priznati da je učinio da uz isti hodanje izgleda zabavnije no ikada.