Njega kože

Zašto žene zaslužuju posebnu pažnju na ovome svijetu?

Viktoria Mikulić 05. ožujka 2018.

Žene nekako uvijek sve druge stavljaju na prvo mjesto, zanemarujući pritom sebe…

Biti žena, pogotovo u poslovnom svijetu nekoć i nije bila zavidna pozicija. Pripadnice nježnijeg spola oduvijek su se morale dokazivati više kako bi stekle određenu ravnopravnost. Kroz povijest u tome su i uspjele.

Svojim postignućima, dobile su mjesto za ‘stolom’ i danas možemo nazočiti brojnim uspješnim ženama na vodećim pozicijama, a sam primjer je i naša predsjednica.

No daleko od toga da uloga jedne menadžerice nosi samo moć. Svakodnevni teret prožet važnim poslovnim odlukama itekako donosi veliku količinu stresa. Nažalost, u užurbanom rasporedu i konstantnoj brizi za sve ostalo osim za samu sebe, većina ne nalazi vremena za opuštanje. Beauty centar Med Or

Beauty centar Med Or

Iako bismo ih trebali slaviti svakoga dana, barem imamo taj jedan dan u godini, točnije 08.ožujak posvećen samo njima – ženama, majkama, kraljicama. Ako znate jednu takvu, koja vam unosi radost svakoga dana, vrijeme je da je iznenadite nečim posebnim.

Za Dan žena, beauty centar Med-Or pripremio je personalizirane poklon bonove u vrijednosti od 300,00 kuna, a na vama je samo da odaberete jedan ili nekoliko odličnih tretmana za njegu lica i tijela. Beauty centar Med Or

Beauty centar Med Or

Također, od 05.03.-10.03. u ponudi je i depilacija s popustom od 25%, stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku.

Beauty centar Med Or

Zavirite u njihovu raskošnu PONUDU i barem jedan dan u godini dopustite da i vas netko razmazi…