FOTO by Instagram @pepii7

Putovanja

Zaspite pod zvijezdama u luksuznoj kupoli u susjednoj BiH!

Viktoria Mikulić 26. srpnja 2023.

Smještaj rezerviran za sve golupčiće ili prijateljice željne provoda...

Skrolajući Instagramom, naišli smo na objavu naše poznate influencerice Petre Čolak, poznatije kao @pepii7 čiji profil vri prekrasnim fotografijama s raznih putovanja. Nedavno nas je očarala šarmantnim hotelom u kojem je boravila tijekom posjeta Barceloni, a jučer još jednom prelijepom destinacijom, ali puno bližoj nama – točnije u u susjednoj BiH.

Objavila je niz fotografija iz luksuzne kupole koja plijeni pažnju, a koja se nalazi u Tomislavgradu. Riječ je o Lipa Luxury, smještaju koji će malo koga ostaviti ravnodušnim.

Uz objavu je napisala: “Dobrodošli u @lipa_luxury – svaki detalj u ovoj predivnoj vili je pažljivo osmišljen kako bi pružio savršenu harmoniju između modernog dizajna i luksuznog ambijenta. Potpuni mir i tišina za odmor duše i tijela – savršen prostor za proslavu rođendana, momačke i djevojačke zabave.”

Ovog proljeća, Žanamari Lalić također je posjetila ovu vilu koja ju je oduševila, a sigurni smo da bi i svakoga od vas, osobito parove ili prijateljice željne provoda.

Uz kupolu, na raspolaganju je vila s 3 spavaće sobe maksimalnog kapaciteta 10 gostiju, kao i grijani hidromasažni bazen u kojem možete uživati tijekom čitave godine.

Ne znamo bismo li radije proveli proljeće, ljeto, jesen ili zimu u ovoj staklenoj kupoli, a ako i vi dijelite naše mišljenje, rezervirati je možete putem njihove Instagram stranice.