FOTO by Zara

Moda

Zara top s trakama za cool gradsku kombinaciju

Krešimir Šustić 28. travnja 2020.

Zamišljamo ga u kombinaciji s omiljenim parom traperica, suknjom ili vrućim hlačicama

Napokon smo dočekali željeno toplo i sunčano vrijeme koje u nama budi neopisiv osjećaj sreće i vodi nas u nove pobjede.

Naravno, uz tako divne, suncem obasjane dane savršeno se uklapaju svi noviteti koji su proizašli iz tvornica omiljenih brendova. Prateći brojne web i modne stranice u koraku smo s najnovijim trendovima koji nas svakodnevno ostavljaju bez daha.

Pošto su dani postali duži, a noći toplije i luđe, pravo je vrijeme da iz ormara izvadimo sve one stylish komade u kojima ćemo neometano obavljati najdraže aktivnosti.

Jedna od dražih nam je odlazak u grad s najdražom ekipom, što naravno zahtijeva dotjerivanje i odabir najboljih krpica koje posjedujemo.

Među popularnijima nalazi se i jedan jednostavan odjevni predmet koji je nedavno bio rezerviran samo za sport, a to je top. Sve češće ga viđamo na društvenim mrežama poznatih trendseterica kao glavni komad koji određuje cijeli outfit.

Crnog ljepotana pronašli smo na Zara web shopu, a uistinu je poseban zbog traka koje se vežu na leđima. Jednako dobro će vam pasati uz suknju, vruće hlačice ili omiljeni par traperica, a bez problema ga možete isfurati ispod sakoa ili lagane jakne.

Klikom na LINK može postati vaš novi omiljen izbor za izlaske za pamćenje.