Dekor

Zara Home ima najoriginalniju božićnu kolekciju ikad!

Viktoria Mikulić 18. listopada 2019.

Znate onaj osjećaj kada ugledate nešto toliko zadivljujuće da pritom morate zastati?

Takav je dojam na nas ostavila nova božićna kolekcija Zare Home. Ako ovog Adventa svoju kuhinju, blagovaonicu i spavaću sobu želite oplemeniti blagdanskim dekorom, ovdje ćete pronaći i više no što vam je potrebno.

Od standardnih stvari do najsitnijih detalja, Zara Home će ovog Božića u svaki dom unijeti radost i veselje, a svaku obitelj još više zbližiti.

Adventski kalendar u obliku kućice, plišani medo iz kojeg dopiru glazbene note u duhu Božića, drveni glazbeni kotač i vlakić, zvijezde u pregršt varijanti, ukrasni svjetleći mjesec, kuglice za bor od baršuna i u obliku pompona, jastučnice i ogrtači s tartan uzorkom, ukrasni sobovi u simpatičnim kreacijama, pribor za jelo s printom pahulje i božićnog drvca, čašice za aperitive sa zvijezdama, kuhinjska pregača i stolnjaci s motivima Božića, kutija ukrasnih patuljaka, božićna papirnata vrećica za darove s natpisom ‘Santa Supply’, ukrasi za bor nalik na božićne kolačiće i mirisna svijeća koja podsjeća na svježe ispečene keksiće s đumbirom samo su dio pristiglih noviteta.

S nestrpljenjem smo je iščekivali i sada kada je konačno stigla, božićna kolekcija iz Zare Home ispunila je sva naša očekivanja. Saznajte krije li se negdje i vaša božićna želja:

 

Cjelokupnu božićnuu kolekciju zajedno s cijenama možete pronaći OVDJE!