Dekor

ZARA HOME dječji stolac u obliku slonića upravo je postao naša najveća fantazija!

Viktoria Mikulić 10. rujna 2020.

Jedan pogled bio je dovoljan da se zaljubimo u ovaj šarmantan dekor…

Ljubav se pojavljuje u različitim oblicima i u većini slučajeva ona dolazi u nematerijalnim stvarima. Kažu da se ista ne može kupiti i do sad bismo se i sami složili s tom izrekom, no nakon što smo ugledali ZARA HOME novitet, sva naša prethodna razmišljanja pala su u drugi plan.

Stvarčica koja je momentalno ispunila naša srca namijenjena je za dječju sobu, iako nas ne bi iznenadilo da je prisvoji i netko od odraslih osoba – jer svi smo mi u duši djeca.

Spoj iverice, poliester vlakna, drva kaučukovca i jablanovog drva dobitna su kombinacija čije je rezultat ovaj neodoljiv dekor – stolac u obliku slonića.

U dimenzijama 73 x 38.5 x 36 cm, ovaj home accessories neće zauzimati puno prostora, dok je istodobno stylish i praktičan dodatak za dječju sobu.

Bez obzira kojim je bojama prošaran kutak vaših mališana, u svom mint zelenom izdanju, Zara Home ljupki stolac uklopit će se u svaki ambijent.

Ne znamo jesu li nam ljepše drvene nogice, simpatična surla ili nešto treće, no znamo da od iduće plaće dio budžeta ostavljamo upravo za njega.

Po cijeni od 559,00 kuna, razveselite i vi svoje najmlađe te im priuštite kvalitetan stolac koji će potrajati godinama.

Za detaljnije informacije ili kupnju stolca u obliku slonića, posjetite njihov web shop.