Ljubimci

Zaposlite vašeg psa kao recenzenta za “Pet friendly” hotele!

Engineer 14. kolovoza 2019.

Ako mislite da je vrijeme da vaš pas krene u samostalnu karijeru pogledajte ovaj natječaj

Pisati recenzije o luksuznim hotelima posao je iz snova svakog putoholičara. Besplatna putovanja, besplatan smještaj, besplatna hrana i piće i sve to na vrhunskom nivou kako bi recenzija bila što bolja.

Stranica Hotels.com upravo je objavila natječaj da je u potrazi za recenzentom luksuznih hotela, ali taj kritičar mora imati 4 šape, rep i vlažnu njuškicu.

Radi se o poslu pisanja recenzija za “Pet friendly” hotele, a recenzija će uvelike ovisiti o kvaliteti koju će pas dobiti za vrijeme boravka u hotelu.

Kako ljudima, tako je i psima potreban odmor. Biti najbolji prijatelj izuzetno je zahtjevan posao i svake godine potrebna vam je kratka relaksacija u vidu godišnjeg odmora.

Psi koji su bili u “Pet friendly” hotelima do sada nisu mogli izraziti svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo i vrijeme je za promjene.

Pas recenzent provest će i objektivno ocijeniti uslugu te će na temelju recenzija hoteli biti prisiljeni stalno podizati kvalitetu.

Ako mislite da je vaš ljubimac stvoren za ovaj posao potrebno je prijaviti se na Hotels.com web stranici, te poslati najbolju i najzanimljiviju fotografiju svog psa.

Pobjednici natječaja (pas i vlasnik) dobit će 10 vaučera za smještaj u “Pet friendly” hotelima, svaki u vrijednosti od 200$.

Nadamo se da imate psa koji voli putovati i da ćete se okušati u ovoj zanimljivoj avanturi.