Make-up

Zaljubljeni smo u blagdansku make up kolekciju pod nazivom ‘Gingerbread’!

Viktoria Mikulić 13. studenoga 2019.

Uz nevjerojatne boje, najveći benefit pristiglih noviteta je to što mirišu na medenjake...

Misija poznatog make up brenda Too Faced od samih početaka je uvjerenje da je šminka moć koja ženama daje slobodu da se izraze i da osvoje svijet.

Danas, 21 godinu nakon jednako podupiru tu bezbrižnu ženstvenost te u svoje kolekcije unose dašak zabave. Također, njihov moto je da šminka nije samo boja na licu već da utječe na raspoloženje osobe koja je nosi. Jedan pogled na novu blagdansku kolekciju već je dovoljan da se osjećamo bolje.

Pod nazivom ‘Gingerbread’ donosi nam preslatke ambalaže upotpunjene medenjacima, a riječ je o tri proizvoda: paleta sjenila za oči, puder u prahu za tijelo i set za lice i oči.

Paleta sjenila za oči donosi čak 18 posudica prepunih toplih i vrućih boja nadahnutih bogatim aromama i bojama svježe pečenih božićnih slatkiša.

Osim što sjenila mirišu na medenjake, kremasta tekstura i visoko pigmentirane boje dodatni su benefit da je kupimo čim prije.

Uz shimmerasti puder za tijelo izgledat ćete i mirisati privlačnije od svježe pečenih medenjaka. Ovaj neodoljiv puder u prahu dolazi u okrugloj kutijici koja izgledom podsjeća na one u koje spremamo božićne kolačiće.

I šećer na kraju, no ništa manje privlačan set donosi tri odvojene palete rumenila i sjenila; svaka paleta sadrži 4 sjenila (ukupno 12 u kompletu) i 1 rumenilo (ukupno 3 u kompletu). Na vama je samo da odaberete na koji od tri božanstvena okusa želite mirisati: Strawberry Apple Berry, Marshmallow Dream ili Banana Cake!

Novu Too Faced blagdansku kolekciju možete pronaći u Douglasu.