FOTO by Instagram @julia.hatchh

Ljepota

Kaubojski bakrena boja pokorila je Instagram

Una Lora Banjac 23. travnja 2024.

Cowboy copper savršen je prigušeni crveni ton za proljetne i ljetne mjesece

Ako želite biti ukorak s trendovima vezanim uz boju kose ili jednostavno planirate neku promjenu – predstavljamo vam kaubojski bakrenu nijansu.

Popularna nijansa složena je mješavina tople smeđe i bakrene, a nosile su je zvijezda Bridgertona, Phoebe Dynevor i modeli Kendall Jenner i Gigi Hadid.

Iako je prigušena alternativa svjetlijoj nijansi, kaubojsko bakrena može biti zabavna i razigrana, što je čini zahtjevnom za održavanje i složenom za postizanje.

Kaubojski bakrena boja savršen je prigušeni crveni ton za proljetne i ljetne mjesece te je odličan izbor kada želite promijeniti svoj trenutni izgled kose, ali ne drastično.

S obzirom na to da ima tendenciju brzog blijeđenja, održavanje ovakve nijanse može biti težak pothvat jer želimo da boja ostane živa i zdrava – za to su ključni proizvodi sigurni za boju koji nemaju sulfata.

Također, klonite se sunca jer to može ubrzati blijeđenje boje te koristite metode zaštite od topline jer toplina također može uzrokovati blijeđenje vaše boje.

Nadalje, velika tajna pranja kose nakon bojanja nije samo kada – već i kako.

Uvijek preporučujemo da pričekate najmanje 72 sata prije pranja svoje kose kako biste svojoj kosi dali vremena da zapečati boju.

Također vodite računa o tome koliko često perete kosu. Što više ako operete kosu šamponom, vaša će boja brže izblijediti pa pokušajte razdvojiti dane pranja koristeći nježne suhe šampone i sprejeve.

Ako se odlučite na ovu prekrasnu boju kose, komplimenti nikako neće izostati, a vi ćete biti glavna diva proljeća!