FOTO by Adidas

Moda

Zaljubite se u Valentinovo adidas Superstar tenisice

admin 25. siječnja 2024.

Jednostavnost... i nekoliko srca sa strane

Proteklih nekoliko sezona adidas nas je razmazio svojim preslatkim Valentinovo Superstar modelima, a ove godine kao da su srezali budžet i plaću kreativnom direktoru brenda.

Svu raskoš ljubavi i Valentinovo simbola vidjeli smo na Superstar modelu iz 2020. godine – bijelim tenisicama prošaranim crvenim i rozim srcima.

Ove godine dolazi nam nešto, detaljima siromašniji, model koji u svega par vidljivih detalja slavi Valentinovo, odnosno Dan zaljubljenih. U crvenoj i bijeloj boji ovaj par ima malena srca na stražnjem dijelu, kao i na jeziku i to je sve što asocira na najromantičniji dan u godini.

Foto: adidas
Foto: adidas

Njihov kultni gornji dio od glatke kože i gumeni vrh u obliku školjke privlače pažnju već više od 50 godina, ali iskreno, očekivali smo više detalja i Valentinovo motiva na njima.

Foto: adidas

Očito je ovogodišnji fokus Superstar tenisica na pružanju ljubavi i udobnosti vašim stopalima, jer ovaj model dolazi s extra mekanim uloškom koji garantira lakoću na svakom koraku.

Foto: adidas

Ako vidite nešto posebno što vas je nadahnulo na Valentinovo, ovaj model možete pronaći unutar adidas web trgovine po cijeni od 100$.