Ljepota

Zaljubite se u Notino Valentinovo poklone

admin 29. siječnja 2024.

Odaberite onaj savršeni u bogatom izboru kozmetičkih i parfemskih poklon setova

Kroz par dana ulazimo u najromantičniji mjesec u godini u kojima će srca i Kupidove strelice prštati na sve strane. Bilo da ste u dugoj vezi ili izlazite tek nekoliko tjedana crvena ruža je standardizirani poklon s kojim nitko neće pogriješiti. 

Osim crvenog cvijeta koji simbolizira Valentinovo danas je u trendu i izrada poklona gdje u njega ulažimo trud i vrijeme, a to obično rezultira personaliziranom čestitkom ili video zapisom u kojem su izdvojeni najljepši trenuci veze.

Notino Valentinovo pokloni

Statistički gledano, parfem je najčešći poklon koji se poklanja za Valentinovo pa će tako i ove godine sigurno biti u prvom planu prilikom planiranja. Iako se čini jednostavno kupnja nekog mirisa sa sobom nosi i određene rizike, jer da bi miris bio savršen poklon, moramo poznavati osobu i njene preferencije.

Zavirili smo u Notino i njihovu bogatu ponudu Valentinovo poklona gdje će svatko pronaći upravo onaj savršeni.

Notino Valentinovo pokloni

Notino poklon za Valentinovo

Prilikom odabira poklona za Valentinovo bitno je da isti odgovara osobnosti i stilu osobi kojoj ga poklanjate jer će to pokazati da obraćate pozornost na detalje. 

Unutar Notino web trgovine pronašli smo parfemske i kozmetičke poklon setove koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Samo trebate pogoditi točnu notu i omiljeni brend, a savršeno dizajnirana Valentinovo ambalaža svakog seta pobrinut će se za vizualnu stranu poklona.

U nastavku vam donosimo deset najboljih  parfemskih i kozmetičkih Valentinovo poklona.

Notino Valentinovo pokloni

Notino Valentinovo parfemski poklon setovi

Parfemi su zauzeli značajno mjesto u ljudskoj povijesti, nadilazeći svoju praktičnu svrhu prikrivanja mirisa kako bi postali moćni simboli kulture, emocija i identiteta.

Odabir parfema kao poklon je lijepa ideja, a izražava osjećaje pošiljatelja kao i njegovu osobnost.

​Kako bi parfem bio značajan dar trebate ga pažljivo odabrati. Za početak saznajte zašto se osobi do koje vam je stalo sviđa baš ovaj miris. Možda probudi neke drage uspomene iz prošlosti ili asocijacije na ljude koji su ostavili trag u njihovim životima.

Izdvojili smo deset predivnih Valentinovo parfemskih poklon setova, a na vama je da pronađete onaj savršen za vašu voljenu osobu.

Notino Valentinovo kozmetički poklon setovi

Svaka pripadnica nježnijeg spola želi se osjećati posebno na Dan zaljubljenih. Iako prvenstveno pažnju posvećujemo odjevnoj kombinaciji koju ćemo nositi na romantičnu večeru, kao i frizuri uz koju ćemo hodati uzdignute glave, još jedna stvar je izrazito bitna – make up!

Iako je svaka žena prirodno lijepa, na Dan zaljubljenih ipak želimo zablistati i dodati onaj finalan touch u vidu maskare, rumenila ili crvenog ruža za usne. Kozmetički setovi raznježit će svaku zaljubljenicu u make up proizvode, a vama osigurati poljupce i zagrljaj od druge strane, te naposljetku njezin dragocjen osmijeh od uha do uha. 

Izdvojili smo deset predivnih Valentinovo kozmetičkih poklon setova među kojima ćete bez problema pronaći onaj najposebniji

Zaljubite se u Notino Valentinovo ponudu

Razveselite svoga bolju polovicu za Valentinovo mirisnim paketom i neka čarobna večer započne odličnim poklonom. Osim bogatog izbora mirisnih i kozmetičkih poklon paketa unutar Notina možete pronaći i neke dodatne vrijednosti za poklon. 

Poklon pakiranje

Notino je stručnjak za sve što je prekrasno. Stoga nam nije važan samo sadržaj, već rado ukrašavamo i pakiranje, pogotovo kad se radi o poklonima. Pripremite svojim bližnjima nevjerojatno iskustvo i na Notinu nabavite poklon u luksuznom pakiranju. Poklon zatim možete uručiti sami ili ga izravno pošaljite osobi kojoj želite.

Notino poklon pakiranje
Notino poklon pakiranje

Graviranje

Parfem kao poklon uvijek je dobar izbor. Ali kako ga podići na potpuno novu razinu? Pretvorite univerzalni poklon u nešto jedinstveno i ostavite djelić sebe. Notino će vam rado na odabrane parfeme  i kozmetiku ugravirati osobnu posvetu. Pustite mašti na volju i ugravirajte svojim najbližima što god vam je na srcu. 

Notino graviranje
Notino graviranje

Nadamo se da smo vas inspirirali za kupnju poklona, a za još više inspiracije posjetite i Notino kutak specijaliziran za Valentinovo poklone.