FOTO by Moschino

Bizar

Zahvaljujući Moschinu od sada možete uskladiti kanticu za plažu sa svojim djetetom!

Viktoria Mikulić 02. lipnja 2023.

Kada moda poprimi jednu drugu dimenziju koja rezultira time da ne možemo doći do zraka od smijeha…

Najdraža ljetna igra dok smo sate provodili na plaži sa svojim roditeljima, za većinu je bila gradnja kula i bazena. Lopatice i kanticu uvijek smo nosili sa sobom, a roditelji su nam dopuštali da ponekad naše vrijedne ručice od ravne plaže naprave totalni kaos.

Kasnije sm sve skupa počistili, no najvažnije od svega je to što smo se stvarno dobro zabavljali.

Pritom su naši roditelji imali barem pola sata mira za ispijanje kavice u kafiću pored, ili za sunčanje, kupanje i čitanje omiljene knjige, dok bi nam se na kraju pridružili i ne bi mogli odoljeti da i sami naprave svoje pješčano remek djelo. Sada kada smo odrasli, još uvijek se rado igramo i jedva čekamo „pomoći“ najmlađem članu obitelji kako bismo odmorili mozak i zaboravili na sve što nam stvara stres.

moschino torba kantica

Ah, u vrijeme kada još nije bilo mobitela i društvenih mreža, dani su zaista bili posebniji. Ako ste svojim mališanima već nabavili kanticu i ostali pribor za bezbrižno uživanje na plaži, vrijeme je da se i vi naoružate jedinstvenom torbicom koja dolazi u obliku kante, a koja je, vjerojatno pretpostavljate, djelo kultnog brenda Moschino. To što njima padne na pamet, zaista ne padne svakome.

Ova kantica za plažu dolazi u kombinaciji tirkizne i žute boje, a njezin mekani materijal krasi print ribice i ostalih detalja iz podvodnog svijeta.

Dovoljno je prostrana da vam unutar iste stanu sve potrebne grabljice. Za sve koji se žele modo uskladiti sa svojim djetetom, Moschino torbicu kantu možete pronaći na njihovoj web trgovini po cijeni od EUR 645,00.