FOTO by out.city

Zabava

Zagrebački rooftop na kojem ćemo kratiti ljetne dane

Mia Vodopija 31. svibnja 2021.

Uživanje u miješanju pastelnih boja za vrijeme zalazaka sunca i poseban ugođaj povjetarca na visinima, privlači ljubitelje ljeta.

Nekoć smo ih gledali u američkim filmovima, a odnedavno i sami uživamo u njima. Rooftop barovi sve su popularniji jer gostima pružaju nevjerojatan pogled na grad i očaravajući krajolik.

Oni imaju ogroman potencijal koji kriju brojne terase i romantični krovovi kako u unutrašnjosti Hrvatske, tako i duž obale Jadrana.

Uživanje u miješanju pastelnih boja na krajoliku za vrijeme zalazaka sunca i poseban ugođaj povjetarca na visinima, privlači ljubitelje ljeta.

Timeout Heritage Hotel Zagreb je pomaknuo granice mogućeg tako da Zagreb možete vidjeti u novom ruhu.

Timeout Zagreb posvećen je zabavi, gastronomskim užicima i nevjerojatnoj krovnoj terasi. Idealno je odredište za samostalne putnike, parove, mlade profesionalce i odrasle, kao i poslovne ljude i grupe.

Osim u hotelu, možete uživati u njihovom Garden Baru i Rooftop Loungeu.

OUT Garden Restaurant & Bar

Smješten u prizemlju, Garden nudi najbolji izbor domaćih i međunarodnih pića, prepoznatljivu zabavu i istinsko hrvatsko iskustvo – budite spremni vidjeti brojne sugrađene kako uživaju u šalici kave tijekom dana.

Živa glazba vas čeka u večernjim satima. Pridružite im se i uživajte u ugođaju.

OUT Rooftop lounge

Rooftop lounge vas poziva da se istaknete iz mnoštva i fotografirate pogled koji će vas oduševiti. Uz njihovo predivno iskustvo krovne terase, budite na vrhu svega u Zagrebu.

Izvrsna ponuda koktela i pažljivo odabrana kuhinja učinit će vaš posjet ovom rooftopu nezaboravnim.

Nadamo se da smo vas inspirirali i da znate gdje ćete provesti topla ljetna popodneva.