FOTO by Zara Home

Dom

Za prve note malih umjetnika biramo Zara Home blagdanski klavir

Krešimir Šustić 23. listopada 2020.

Idealan za djecu koja pokazuju afinitete prema glazbi

Kada nam na svijet dođe prinova, cijela obitelj se osjeća posebno sretno i ujedinjeno, no svaki član ima neko svoje viđenje čime bi se beba u budućnosti trebala baviti i kako bi se trebalo “ispravno” ponašati prema djetetu.

Stanovnici Danske se smatraju jednima od najsretnijih ljudi na svijetu, a samim time imaju i svoj poznati odgoj koji nalaže da bi trebali puno pričati s najmlađim članovima obitelji i prije svega, slušati što nam imaju za reći.

Sudeći po spomenutom, ukoliko vidimo da dijete krije talente za sport, trebali bismo ga potaknuti da se bavi istim, a ukoliko vidimo da ima crtu za umjetnost, to nam je znak da ga usmjerimo na pravi put.

Glazba je jedna od vrsta umjetnosti koja je svakodnevno prisutna u našim životima i neovisno o tome jesmo li talentirani, jednostavno ne možemo zamisliti život bez nje.

Brend Zara Home u svoju je ponudu igračaka uvrstio predivan drveni klavir, koji kao da je stvoren za sve one muzički nadarene najmlađe članove obitelji uz koje mogu razvijati svoj talent.

Crveni ljepotan napravljen od drva, ne mora nužno biti predmet kojim će djeca kratiti svoje slobodno vrijeme, već ga možemo koristiti i kao upečatljivu dekoraciju u našem domu.

Ako mislite da se upravo u vašoj zajednici rodio novi Beethoven, nabavite putem LINKA ovaj neodoljivi piano i potaknite njegovu kreativnost.