FOTO by Next

Dekor

Za prva ispijanja kavice na balkonu biramo ljupke ružičaste šalice!

Viktoria Mikulić 11. travnja 2024.

Umirujuća proljetna jutra uz ove šalice - MOŽE!

Tek smo nedavno zakoračili u proljeće, no temperature ovih dana više nalikuju onim ljetnima. Sunčana prognoza mami nas da izađemo iz svoja četiri zida i što više uživamo na svježem zraku.

Šetnja, rolanje i vožnja biciklom su itekako dobrodošle aktivnosti, no ono što svi nekako najviše volimo je prigodno chillanje na vlastitoj terasi ili balkonu.

Jutarnja kava uz cvrkut ptica i omiljeno štivo nešto je neprocjenjivo, kao i ona popodnevna uz najbolju prijateljicu, dok izmjenjujete teme od proteklog tjedna.

Čak i oni koji nisu ljubitelji ružičaste boje, mogli bi se zaljubiti u nove roze šalice koje smo pronašli na Nextu, a koje će proljetna ljenčarenja na terasi učiniti još ljepšima.

One dolaze u setu od četiri, a njihova cijena iznosi samo 30 €, stoga se ne moramo puno dvoumiti jesu li isplative.

Napravljene su od keramike, a njihov naziv nosi ime Palermo, prema šarmantnom talijanskom gradiću. Upravo bismo se tako i osjećali dok ispijamo kavicu iz ovih šalica, baš kao da se nalazimo negdje u bajkovitoj Italiji.

Je li i vama već na umu jedan telefonski poziv upućenoj najboljoj frendici, čim nabavite ove krasotice? Za još veći gušt i popodnevno čavrljanje, u kavu ulijte i nekoliko kapi irskog likera Baileys.

Moramo priznati da su uistinu prelijepe i vjerujemo da će se uklopiti u svaki kuhinjski regal. Više detalja o ovim šalicama potražite na LINKU.