FOTO by PR

Poznati

Za poznatu brinetu nema zime u najmekšem teddy kaputu!

Viktoria Šafranić 20. studenoga 2020.

Nije li totalno fluffy u ružičastom ruhu?

Zimski dani su pred vratima, temperature su sve niže, a to znači samo jedno: potreban nam je update garderobe!

Kod izbora zimskih jakni uvijek se javlja dvojba: treba li odabrati „sigurnu“ nijansu i neutralnu boju „koja ide na sve“ ili ove sezone biti drugačiji i odlučiti se unijeti dašak boje u ormar.

Ako se i vi poput poznate voditeljice Mie Kovačić želite odmaknuti se od uobičajenih zimskih uniformi, za vas je kao stvoren statement komad s potpisom Replaya u varijanti pink teddy kaputa.

Ovaj ljepotan ne samo da će vas ugrijati i tijekom najhladnijih dana, nego će vam biti izvrsna podloga u svim onim trenucima kada poželite malo odmoriti od silnih obveza. Mekoća kojom odiše, sniženje od -30% i neodoljiva ružičasta boja samo su neki od razloga zašto bi ovaj kaputić trebao biti dio vaše zimske garderobe.

Ispod njega možete odjenuti štogod vam je na umu, no naša sugestija je odabrati outfit neutralnih nijansi. Od udobne i casual trenirke u kombinaciji s krznenim čizmicama, do profinjene dolčevite i traperica ili nekog drugog svečanijeg looka, ovaj će novitet biti prava senzacija.

Naravno, predlažemo ga najviše u ležernim prigodama kada se želite maksimalno opustiti, poput kave s prijateljicama, odlaska u shopping ili večere s boljom polovicom.

Za sve kojima je momentalno prirastao srcu, možete ga pronaći na web trgovini reverto.hr po sniženoj cijeni od 1.603,00 kuna.