FOTO by Instagram @neuimladen

Iće & piće

Wrigley’s – kultne žvakaće gume sada i u smoothie verziji!

Viktoria Mikulić 28. srpnja 2023.

Koje ste više voljeli, bijele ili zelene?

Krajem 2022. zauvijek smo se oprostili s kultnim žvakačim gumama, kada je Mars, proizvođač Wrigley’s Spearminta, prestao s proizvodnjom. Navedeni razlozi bili su “opadajući razvoj” i s tim povezane loše prodajne brojke.

Wrigley’s Spearmint prvi je put predstavljen 1893. godine, dok je do 1908. prodaja Wrigley’s Spearmint iznosila više od 1.000.000 dolara godišnje.

Ipak, jučer smo na jednom Instagram profilu posvećenom hrani i poznatim slasticama pronašli potpuno novi LIMITED EDITION smoothie kojeg potpisuje Wrigley’s. Isti dolazi u dvije boje, bijeloj i zelenoj koje su inače prepoznatljive boje Wrigley’s žvakačih guma. Kako bi se oprostili od legendarnih žvakaćih guma, lansirana je CIAOGUMMI bočica s pravim voćem.

Ako su i vama ovo bile najdraže kaugume i još uvijek ne možte pežaliti što su nedostupne na tržištu, nadamo se da će vam ove bočice orginalnog dizajna izmamiti osmijeh na licu.

Na navedenom profilu piše da su viđene u Kauflandu, ali naravno ne i u Hrvatskoj. Mi se ipak nadamo da će nam netko dopremiti jednu bočicu kako bi isprobali originalne kaugume u smoothie varijanti. Vjerujemo da nas okus ne bi razočarao.