FOTO by Instagram @globalfoodnews

Dom

Wonka groznica zahvatila Kinder obitelj!

Daria Lovrić 13. prosinca 2023.

Uz omiljenu slasticu očekuju nas slatke figurice i brojne nagrade!

Nedavno je u kina stigao dugoočekivani mjuzikl o Wonki čiji je san otvoriti čokoladarnicu u centru grada kako bi podijelio svoju magiju stvaranja čokolade.

U tome ga pokušavaju spriječiti Slugworth, Prodnose i Fickelgruber koji drže lokalni “čokoladni kartel” i podmićuju šefa policije u čemu im pomaže i korumpirani svećenik Julius, kojeg glumi kultni Rowan Atkinson.

Komplikacije nastupaju kad Wonka ostane dužan gospođi Scrubbit i biva zarobljen u njezinoj praonici s Noodle i ostalim dužnicima sve dok ne otplati dug, a tu je i Oompa-Loompa, kojeg utjelovljuje Hugh Grant, a koji je odlučan vratiti ono što mu je čokolatijer ukrao.

Kako je Willy postao Wonka?!

Popularnost filma prepoznao je i brend slatkiša Kinder i predstavio novu genijalnu Wonka seriju.

Riječ je o dva noviteta – novom izdanju Kinder Joy slastice koja se sastoji od dvije polovice i pruža dvostruko više radosti. Jedna polovica punjena je nevjerojatno ukusnom kremom od mlijeka i kakaa s dvije hrskave kuglice, dok druga krije brojna iznenađenja.

Svako Kinder Joy jaje sadrži malu figuricu iz Wonke, a na vama je da skupite omiljene, točnije svih 8!

S druge strane, brojne nagrade očekuju i ljubitelje Kinder čokolade. Oni imaju prilike osvojiti brojne nagrade. Nažalost to se odnosi samo na sudionike u Engleskoj, Škotskoj i u Walesu. Naime, putem QR koda na promotivnim pakiranjima Kinder Chocolate ili Kinder Surprise.

Dostupno je 5 glavnih nagrada koje se mogu osvojiti, a svaka se sastoji od obiteljskog odmora za 4 osobe (2 odrasle i 2 djece) u Londonu. Dostupno je i 1000 drugoplasiranih nagrada koje se mogu osvojiti, od kojih se svaka sastoji od 50 £ ili 50 € vaučera za kino, u tjednim izvlačenjima nagrada – (100 nagrada tjedno “Nagrade za drugoplasirane”).

Glavna nagrada će se sastojati od £600 za putovanje do i od Londona, a pobjednici će sami organizirati svoje putovanje. Hotelski smještaj za 4 osobe u standardnoj sobi u hotelu 4* bazi noćenja s doručkom, Charlie and the Chocolate Factory popodnevni čaj za 4 osobe u One Aldwych tijekom boravka u Londonu i obilazak Londona autobusom u trajanju od 48 sati za 4 osobe.

Nadamo se da će ova limitirana serija stići i kod nas!