FOTO by Domagoj Karačić

Ljepota

Women’s Wellbeing Weekend okupio brojne poznate ljepotice u splitskom hotelu nalik Portofinu!

PR 22. travnja 2024.

Fuzija zdravlja, ljepote i edukativnih radionica kreativno je osmišljen koncept koji će zaživjeti...

Ovoga vikenda u Splitu, u luksuznom hotelu Cvita održan je Women’s Wellbeing Weekend by Abrienne, manifestacija koja slavi žensku ljepotu – unutarnju i vanjsku.

Svi oni koji su htjeli pobjeći od gradske vreve i svakodnevnih obaveza, uputili su se na Women’s Wellbeing Weekend, gdje ih je čekao dvodnevni program ispunjen edukativnim radionicama, wellness aktivnostima, zabavom i ugodnim druženjem. 

„Ljepota dolazi iznutra, a manifestira se izvana“ – tema je prvog Women’s Wellbeing Weekend-a koji je svima okupljenima uspio pružiti pažljivo stvoren program skrojen za njegovanje uma, tijela i duše, a realizirao i organizirao ga je Abrienne Creative Agency.

Radionice, spa tretmani koji ciljaju revitalizaciju, mindful aktivnosti, pilates class – sve ove aktivnosti bile su dio dnevnog rasporeda.

Poliklinika Mazalin održala je predavanje o važnosti redovnih ginekoloških pregleda, na koje je uvijek dobro podsjetiti jer zbog užurbanog tempa života nerijetko zanemarujemo brigu o svojem zdravlju.

Za sve one koji su svojem licu htjeli pružiti njegu i pažnju pobrinuo se ROX Beauty, koji je uz pomoć svojih beauty gadgeta pomogao uzvanicima riješiti se svih tragova umora na licu.

Dame željne predivne manikure uputili su prema Juliana Nails kutku, gdje su mogle birati između raznih nijansi lakova za nokte te saznati više o nadolazećim trendovima kada su pitanju nokti, manikure i najpoželjnije boje lakova.

Za gastro užitak i ukusne zalogaje zadužen je bio Dida Boža, koji je svojim ukusnim džemovima i izvrsnim koktelima na bazi soka od šipka oduševio sve prisutne.

Women’s Wellbeing Weekend zaokružen je gala večerom koja se održala na predivnoj terasi hotela Cvita, koja neodoljivo podsjeća na Portofino, a mediteranski štih popratio je i jelovnik na kojem su se našle ukusne plate s pomno odabranim sirevima, vrhunski spremljena riba, kremasti rižoto s kozicama te selekcija fantastičnih deserata.

Okupljene je zabavljao DJ, što je doprinijelo atmosferi, dobroj energiji i ugodnim razgovorima uz elegantno dekoriran stol kojim su dominirali crveni gerberi. 

Women’s Wellbeing Weekend by Abrienne nije samo bio prostor za opuštanje i uživanje, već je postao platforma koja je okupila žene iz različitih sfera života kako bi zajedno proslavile svoju unutarnju i vanjsku ljepotu. Ova manifestacija nije samo pružila fizičku njegu, već je naglasila i važnost emocionalnog i mentalnog blagostanja.

Women’s Wellbeing Weekend by Abrienne održan u Splitu privukao je pažnju mnogih, a Iva Šarić, Albina, bivša Miss Universe Hrvatske Mia Rkman i Martina Vuletić samo su neka od poznatih imena koja su uživala u čarima ovog vikenda posvećenog ženskom wellbeingu.

Foto: Domagoj Karačić