FOTO by Primark

Moda

Winnie the Pooh kompletić iz Primarka proljetni je bombon!

Viktoria Mikulić 10. travnja 2024.

Obožavamo odjevne komade s motivima kultnih cartoon likova…

Iako najčešće pišemo o najpoznatijem Disney paru, Minnie i Mickey Mouseu, i drugi junaci iz crtanih filmova zaslužuju jednaku pozornost. Zašto ih toliko volimo vidjeti na odjevnim komadima i modnim dodacima?

Zato što nas vraćaju u djetinjstvo i oživljavaju neke davne uspomene i bezbrižne trenutke koje smo proživjeli kao djeca.

Kada spojimo jednog od najslađih Disney likova, simpatičnog Winnie the Pooha zajedno s omiljenim trgovačkim lancem Primark čije nas cijene mame na kupnju, rezultat je jednostavno presladak.

Ovog puta, lansirali su kolekciju pidžama, torbi i majica, a mi smo iz iste pronašli jednog favorita, kompletić žute boje koji se sastoji od kratkih hlača i pulovera, a koji je rezerviran za sve ležerne trenutke.

Možete ga nositi u svoja četiri zida, ali i tijekom ostalih dnevnih aktivnosti. Ovaj mekani pamučni kompletić toliko je ugodan da ćete se osjećati opušteno na svakom koraku, a savršeno će izgledati uz bijele tenisice i šiltericu.

Ako ste i vi zaljubljenik u ovog medvjedića i obožavate kupovati u Primarku, svakako škicnite cjelokupnu Winnie the Pooh kolekciju na linku. Za ovaj novitet morat ćete se uputiti do Ljubljane na jednodnevni izlet.

 Cijena majice iznosi $20.00, dok donji dio možete pronaći za $12.00!