FOTO by Primark Home

Dekor

Winnie Pooh i Mickey Mouse glavni su akteri Primark HOME kolekcije!

Viktoria Mikulić 04. svibnja 2022.

Ako ste u potrazi za šarmantnom posteljinom ili kuhinjskim potrepštinama, Primark ima sve što vam treba…

Znate da ste ostarjeli kada među kolekcijom odjevnih komada, modnih dodataka i home dekora, vi prvo posegnete za kućnim potrepštinama. O da, kao što nam je nekoć bilo važno da svako malo nabavimo neki novi outfit, u istoj mjeri danas težimo tome da naš dom bude u što posebnijem ruhu.

Tijekom pandemije sm mnogo više vremena provodili u svoja četiri zida i shvatili da je najbitnije osjećati se opušteno i ugodno u svom domu. A kako bismo to postigli, trudimo se ukrasiti ga na što ljepši način.

Ukrasni jastučići, tabure, vrtna ljuljačka ili nova slika samo su neke od stvarčica koji mijenjaju ambijent. U potrazi za kuhinjskim priborom u najslađem izdanju, kao i posteljinom, škicnuli smo ponudu Primarka koja nas je naprosto oduševila.

Mickey Mouse i Winnie Pooh igraju glavnu ulogu unutar njihove nove home kolekcije, a mi ne znamo što nam je ljepše. Posebno nas je oduševio vrč za čaj koji može poslužiti i kao vaza za cvijeće. Tu su i Winnie Pooh šalice iz kojih će svaki vaš jutarnji napitak biti još slađi.

Primark je trgovački lanac poznat po originalnom accessoriesu s pristupačnim cijenama, stoga ne čudi što nam nije problem sjesti u auto i otputiti se nekoliko stotina kilometara do susjedne Ljubljane.

Ako još niste isplanirali vikend, naš savjet je izlet do Ljubljane na jedan dan.