FOTO by Instagram/ @ivinums/@zuk.indigo/@thiagopinhastattoo

Zabava

Wine tattoo za one koji znaju uživati u čaši dobrog crnog vina!

Antonija Andabak 16. siječnja 2021.

Još ako se u tome slažete s vašom najboljom frendicom, imate materijala za vašu matching tetovažu!

Još od pamtivijeka ljudi su znali da vino ima dobrobiti koje rijetko koje piće može nadmašiti, bilo je piće za koje se vjerovalo da “proširuje umove”, a uz vina su uživali brojni filozofi koji su svoje diskusije vodili uz vrčeve dobrog vina! Danas se stanje ni malo nije promijenilo, a bili vi filozof ili ne, čaša crnog vina preporučljiva je za zdravlje, stoga ne čudi činjenica da ovo “biće bogova” ima brojne ljubitelje.

Kako bi odali svoju naklonost prema ovom piću, mnogi zaljubljenici u tetovaže, odlučili su svoje tijelo ukrasiti crtežom koji će ih zauvijek podsjećati na dobre dane provedene uz dobro iće, piće i društvo uz koje je zabava zagarantirana!

I dok neki hrabro tetoviraju elegantnu čašu na visokom stalku, punu ovog primamljivog napitka , drugi će iz čiste fore istetovirati matching tattoo sa svojim najboljim frendicama ili svojom BFF, također u znak dobrih dana koje će se prisjećati i onda ako im se putevi razdvoje. U to ime, nazdravljaju s cool i simpa tetovažama na raznim mjestima, najčešće zapešću, poviše gležnja ili ramenu!

Kako danas tetovaže ne moraju nužno imati duboku priču iza sebe, osobito ako ste već iskusni u ukrašavanju tijela, tako će se mnogi odlučiti na jednu šaljivu tetovažu koja opisuje sve što osoba voli: životinje, kavu i crno vino! Evo kako su to osmislili pojedinci, realizirali tattoo majstori i inspirirajte se za svoju wine tattoo!