FOTO by IMDb

Film

Will Smith i Martin Lawrence vraćaju se u filmu ‘Bad Boys: Ride or Die’

admin 27. ožujka 2024.

Pogledajte trailer i uživajte u adrenalinu!

Svi ljubitelji filmskog adrenalina ove će godine doći na svoje jer dolazi nastavak franšize “Bad Boys” s Will Smithom i Martin Lawrenceom u glavnim ulogama. Dinamični duo gledat ćemo u naslovu “Bad Boys: Ride or Die”, a upravo je izašao i prvi trailer.

Foto: IMDb

Franšiza “Bad Boys” krenula je sa svojim prikazivanjem davne 1995. godine s fokusom na dva detektiva Miami policije Mikea Lowreya (Will Smith) i Marcusa Burnetta (Martin Lawrence).

Foto: IMDb

Nakon uspješnice iz 1995. godine došao je još jedan u ranim 2000-ima, a treći nastavak “Bad Boys for Life” oborio je rekorde kino blagajni sa svjetskom zaradom od preko 426,5 milijuna dolara.

Foto: IMDb

Legendarni dvojac ove se godine još jednom vraća na filmska platna, a s ciljem micanja sumnje s kapetana Conrada Howarda koji se našao upleten u mrežu kartelskih optužbi.

Foto: IMDb

U klasičnom stilu Bad Boysa, trailer za “Ride or Die” ne razočarava, prikazujući simfoniju pucnjave, jurnjave, eksplozije i prepoznatljivog humora kojeg gledatelji obožavaju.

Nadamo se, da nakon pogledanog trailera i vi jedva čekate premijeru ovog filma koja bi se trebala dogoditi u lipnju ove godine.