FOTO by ASOS

Moda

Vrijeme je da se trgnemo! 15 adidas tajica koje će vas potaknuti na vježbanje!

Daria Lovrić 29. kolovoza 2023.

Nova sezona, nove odluke!

Neki od nas pazili su na prehranu i način života prije ljeta. Mukotrpno smo vježbali kako na plaži rezultati ne bi izostali. Tijekom godišnjih odmora predali smo se nekim novim aktivnostima i iako smo dosta plivali, većinu ljeta smo vrlo malo spavali, jeli nezdravo i povremeno popili koju kapljicu više.

ASOS – £27.12
ASOS – £27.12

Brojanje kalorija palo je u zaborav, a to pokazuje i naša vaga. Kako bismo vratili onu staru želju za promjenom i rutinu koju smo stekli prije dva mjeseca, krajnje je vrijeme da smislimo plan i program koji će nas vratiti tamo gdje smo bili prije početka ljeta.

ASOS – £28.93
adidas – $50

Rujan je mjesec prilagodbe u kojem se nadamo da ćemo vratiti kondiciju, a kako bismo i vama i sebi dali mali poticaj, izdvojili smo must-have tajice za vježbanje u kojima ćemo se osjećati posebno, lijepo i ugodno.

ASOS – £28.93
adidas – $30

Adidas tajice – 15 modela kao poticaj na vježbanje!

Adidas tajice stvorene su za sve vrste treninga, a njihov dizajn mami nas da ih nosimo u ležernim izdanjima, a ne samo u teretani. Izbora je zaista mnogo, od upečatljivih primjeraka poput emerald zelenih tajica, kombinacije nude, ružičaste i smeđe, do tamnoplavih s horoskopskim detaljima.

ASOS – £26.04
adidas – $65

Koje god odabrali, zasigurno nećete pogriješiti. Adidas tajice sinonim su za kvalitetu i udobnost i koliko god pari imali uvijek smo u potrazi za još jednim atraktivnim modelom.

adidas – $80
adidas – $80

Prekrasne modele i njihove cijene čekirajte putem ASOSA ili adidas web stranice.