FOTO by 9gag

Bizar

Ako se ubijate na poslu pronašli smo savršen stolac za vas

admin 17. svibnja 2024.

Stolac lijes koji šalje snažnu poruku...

Ako niste poslušali, poslušajte, ali velika većina je čula za pjesmu Ekrema Jervića “Kuća Poso” u kojoj se, kako i naslov kaže, sve vrti oko posla. Sigurno ste i vi barem jednom u svojoj radnoj karijeri imali osjećaj da samo radite i da vam radno vrijeme nema kraja. 

Već smo pisali o bizarnom ružičastom luftić lijesu za sve koji su umorni od života, ali do godišnjih odmora je još više od mjesec dana i držimo fige da do tada preživimo.

uredski stolac lijes

Upravo smo pronašli uredske stolice koje su namijenjene onima koji rade “od jutra do sutra”.

Vrlo vjerojatno kreirane kao snažan društveni komentar o tome kako se “ubijamo na poslu“, ove uredske stolice dizajnirane su da izgledaju kao lijes. Ne izgledaju nimalo ugodno, ali šalju snažnu poruku o iskorištavanju radne snage.

S obzirom na sposobnost ljudi koji upravljaju državom ne bi nas čudilo da podignu odlazak u mirovinu s trenutnih 65 na 70 ili 75 godina, što je još jedan dokaz koliko ove stolice imaju smisla.

uredski stolac lijes

Stolice su dizajnirane na dalekom Istoku i sumnjamo da će ikad pronaći svoj komercijalni smisao, ali za prenošenje poruke kroz bizarnu šalu već su pronašle svoju svrhu.