FOTO by Instagram @allaboutmariah327 / @lastchristmaswham

Zabava

Vratio se radio koji od 0-24 pušta božićne pjesme i nagoviješta najljepše doba godine

Krešimir Šustić 06. listopada 2020.

Mariah Carey, Dean Martin, Wham!, Frank Sinatra...

Htjeli mi to priznati ili ne, ova godina je počela turbulentno i nastavila je u nimalo boljem smjeru koji nas je sve globalno doveo do blage “depresije”.

Kako bi se mentalno oporavili, potrebno je raditi na sebi i iz svakoga dana izvlačiti samo one pozitivne stvarčice i sitnice koje nam izmame osmijeh na licu.

No osim toga, postoji još nešto za što je dokazano da bi nas moglo razveseliti baš poput male djece i naše domove obasuti toplinom, ljubavi i srećom.

To je naravno priprema dekoracija za božićne blagdane koji nas očekuju za osamdesetak dana, ali i slušanje vječitih klasika koji popravljaju cjelokupni događaj.

ANKETA: Mislite li da je prerano krenuti s ukrašavanjem doma božićnim dekoracijama?

Ukoliko ste jedan od ranoranilaca koji su već svoje playliste obogatili bezvremenskim hitovima, onda će vas vijest koju donosimo posebno razveseliti.

View this post on Instagram

#wham #lastchristmas #lastchristmas35 video watch

A post shared by Last christmas wham (@lastchristmaswham) on

Christmas FM, radio koji od 0-24 pušta samo najljepše i najpopularnije pjesme vezane za adventsko doba godine, vratio se emitiranjem božićnih pjesmi, odnosno onih o snijegu, Djedu Božićnjaku, Rudolphu i ostalom.

Radio stanica koja se odlučila posvetiti samo božićnim pjesama 24 sata dnevno 7 dana u tjednu, neće svoje vrijeme trošiti na reklame i vijesti, već će isključivo puštati hitove poput: ‘Let it snow’, ‘Last Christmas’, ‘All I want for Christmas’ i mnoge druge.

Ako ste u sebi osjetili veliki nalet pozitivne energije, onda ste i vi jedni od nas koji će na LINKU uživati u duhu nadolazećih blagdana.