FOTO by Linderior

Dekor

„Volim te do mjeseca i nazad“ – daruj voljenu osobu!

admin 04. veljače 2022.

Nisu li divna?

Ljubav kao pojam nije isključivo vezan uz parove. Ne postoji „prava“ definicija ljubavi, postoje samo različiti opisi iste. Ljubav možemo pokušati definirati kao osjećaj, stanje bića, iskustvo, nešto neopisivo…

Volim te do mjeseca i natrag“ fraza je kojom se izražavaju snažni osjećaji prema drugoj osobi. Voljeti nekoga ‘do mjeseca i natrag‘ odnosi se na snažnu i trajnu ljubav. Idealan poklon za izražavanje takve vrste ljubavi je ogledalo Luna s potpisom hrvatskog brenda Linderior.

Postoji više vrsta ljubavi – ljubav prema partneru, obitelji, prijateljima, sebi… Zašto ne biste u veljači darivali posebnu osobu koja nije vaš partner?

Razveselite sestru, mamu, baku, najbolju prijateljicu ili sebe!

Linderior je brend ručno rađenih ogledala, a naziv dolazi od kombinacije riječi “lindo” i “interior”, što znači “lijep interijer”.

Linderior trenutno u ponudi ima asimetrična ogledala te ogledala „Luna“ i „Nautica“.

Linderior ogledala možete naručiti putem profila na društvenim mrežama – Instagramu i Facebooku ili putem unutar njihove web trgovine.

Razveselite voljenu osobu i ne zaboravite: „Svuda u svijetu ljudi vole. Pjevaju za ljubav, plešu za ljubav, pišu pjesme i priče o ljubavi. Pričaju mitove i legende o ljubavi. Žude za ljubavlju, žive za ljubav, ubijaju za ljubav i umiru za ljubav.“ – Helen Fisher (The brain in love).

Autor teksta: Daria Lovrić