FOTO by JYSK

Dekor

Vodič za uređenje interijera: trendovi za jesen/zimu 2021.

admin 10. rujna 2021.

Ostanite povezani s prirodom i u hladnijim mjesecima

Ulaskom u rujan pozdravljamo se s ljetnim danima i pripremamo se za dolazak jeseni. Prvi vjesnik polaganog ulaska u jesen su ulice prepune školaraca koji otvaraju novu školsku sezonu, a kroz neko vrijeme i priroda će promijeniti svoje boje od kojih će najupečatljiviji biti smeđi pejzaž otpalih listova.

Paleta živih ljetnih boja lagano će iščeznuti dok će na scenu stupiti nešto zagasitije smeđe, žućkaste i crvene boje. Koliko god jesen smatrali sivom i sterilnom ona je zapravo prepuna boja čija kombinacija stvara čarobne slike.

Boje koje će obilježiti jesenske trendove

U nadolazećem periodu dom postaje centralno mjesto u kojem se stvaraju neke nove emocije i sjećanja, a kako bismo se u njemu osjećali lijepo i opušteno svom interijeru posvećujemo posebnu pažnju.

Kao eksperti u stvaranju HYGGE atmosfere, inspiraciju pronalazimo u svevremenskom skandinavskom stilu, a raskoš noviteta odaje u kojem će se smjeru kretati trendovi.

U središtu ovogodišnje sezone jesen/zima i njezinih najpoželjnijih trendova istaknula se raskošna paleta boja. S naglaskom na neutralne i zemljane nijanse, ali i dodatkom nekoliko snažnijih ženstvenih tonova.

Neutralni tonovi za mir i harmoniju

Inspirirana prirodom, nova JYSK kolekcija uključuje popularne pješčane boje poput smeđe i bež koje se protežu kroz sve kategorije proizvoda.

Neutralni tonovi su sofisticirani, s bogatim nijansama koje daju osjećaj luksuza i upotpunjuju sezonske tonove. 

Vrlo zahvalni za kombiniranje s ostatkom palete mogu poslužiti kao baza za dodavanje ostalih boja, no želite li se zadržati na profinjenom i jednostavnom izgledu, možete birati između nekoliko nijansi zemljanih tonova od najsvjetlije bež do tamno smeđe.   

Osim što se kolekcija veže uz prirodu bojama, koristi i prirodne materijale poput bambusa i cedrovog drva. Ove godine nije zabranjeno kombinirati i različite nijanse drveta koje mogu biti prilično efektne, a možemo se poigrati i sa suhim cvijećem u sličnim nijansama.

Malo boje za sivi dan

Kažu „nije sve tako sivo“. I ne mora biti! Dozu vedrine u prostor unijet će nijanse od pastelno ružičaste do tamno bakrene.

Zanimljivost je da se ove nijanse divno i lako kombiniraju međusobno, ali i s ostatkom boja poput bazne bež ili tamno plave. 

Cvijeće! Da, baš kao s poljskih vrtova, u kombinaciji s neukroćenom travom unijet će notu nježnosti i prozračnosti. Ove boje unose pozitivnu energiju, slave život u domu i zaslužuju biti dio naše svakodnevice.

Povezani s prirodom i u hladnijim mjesecima 

Iako su pred nama hladniji dani u kojima ćemo većinu vremena provoditi unutar svog doma, nema razloga da prekinemo svoju vezu s prirodom.

Pametnim kombiniranjem dekoracija i odabirom odgovarajućih boja priroda može biti dio vašeg doma, a hoće li biti u formi boje, dekoracije ili materijala izbor je na vama. 

Nova JYSK kolekcija ima zadaću da održi vezu između vas i prirode, a unutar kolekcije jesen/zima pronaći ćete mnoštvo artikala kojima to možete ostvariti.

Stvorite svoje centralno mjesto za uživanje

Nadamo se da smo vas inspirirali da u pozitivnom raspoloženju poželite dobrodošlicu hladnijim danima. 

Kako biste pronašli svoj recept za postizanje ovog jedinstvenog osjećaja pregledajte JYSK novitete  i pronađite artikle koji će vam to omogućiti.

Inspiraciju potražite i njihovim društvenim mrežama Facebook i Instagram te spremno dočekajte novu sezonu.