FOTO by Instagram @heritagehotelchersin

Iće & piće

Vodič za 5 TOP restorana na Jadranu koje morate posjetiti ako ste u blizini!

Una Lora Banjac 23. travnja 2024.

Izdvojili smo vrhunske restorane koji su rezervirani za najistančanija nepca…

Bliži nam se svibanj, a s njime ruku pod ruku i svima omiljeni Praznik rada kojeg najčešće zapečatimo druženjima s našim prijateljima i obitelji uz veliki roštilj, prirodno okruženje i puno salate!

Svatko tko je odlučio praznik rada proslaviti neradno, zasigurno će se uputiti u restoran umjesto da priprema hranu kod kuće, a cijela je situacija još primamljivija kada kod sebe imamo SelectBox poklon paket Ekstravagantna večera.

SelectBox

Ovaj jedinstveni paket obuhvaća kulinarski doživljaj u vrhunskim restoranima za 2 osobe, a sadrži više od 80 lokacija za ekstravagantne gurmanske doživljaje.

Paket Ekstravagantna večera omogućuje večeru od 3 i više slijeda hrane i kapljicu kvalitetnog vina u romantičnom ugođaju restorana izabranih u suradnji s prestižnim Restaurant Clubom.

U SelectBox poklon paketima nalazi se više od 3000 različitih gurmanskih iskustava u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji, a s odabranim poklon bonom možete prelaziti između različitih paketa istog ili nižeg cjenovnog ranga bez ikakvih dodatnih troškova ili promjene bona.

Izdvojili smo 5 restorana na našem divnom Jadranu gdje možete doživjeti pravu rapsodiju za vaše pupoljke!

Restoran 2Ribara, Zadar

Moderni ambijent prekrasnog restorana u staroj jezgri grada Zadra nudi vam širok izbor zdrave i tradicionalno pripremljene hrane dok ljubazna i profesionalna usluga nastoji postići da se gosti osjećaju kao u gurmanskom raju. Ovdje će vam pripremiti mediteranska jela među kojima uvijek možete pronaći svjež i bogat izbor riba i povrća, ali i pizze svih vrsta.

SelectBox
SelectBox

Restoran Arancini Residence, Vodice

Novi restoran u gradu Vodice nazvan je po najslađoj mediteranskoj tradicionalnoj grickalici –arancinu. Arancini su ušećerena kora naranče koja je ispunjena energijom mediteranskog sunca i svježinom Jadranskog mora! U ovom restoranu vam je zagarantiran gurmanski doživljaj uz bogatu ponudu ribe, školjki i mediteranskih delicija.

SelectBox

Restoran Hotel Amfiteatar, Pula

Restoran Amfiteatar poznat je kao jedan od najboljih restorana u Puli koji vam nudi razne kreacije i inačice mediteranske kuhinje te najbolja međunarodna vina. Kreativna i inovativna jela priprema vam chef Denis Zembo koji je jedan od najboljih chefova u Hrvatskoj. On poštuje tradiciju, ali je prilagođava modernom vremenu. Ne preostaje vam ništa drugo nego uživati!

SelectBox
SelectBox

Zadar Jadera

Ponuda Restorana Zadra Jadera temelji se na lokalnoj kuhinji gdje sva jela imaju tradicionalni okus te su pripremljena od svježih sastojaka kako bi zadovoljila svaku Vašu želju. Zasigurno ćete se zaljubiti u arome Jadrana koje su vješti kuhari spojili za vaše nepce; ako uživate u klasičnim i lokalnim okusima, ne oklijevajte pri degustiranju pažljivo odabranih mediteranskih specijaliteta!

SelectBox
SelectBox

Restoran Da Nonna- Fažana

Istarska kuhinja… to je susret civilizacije Mediterana i srednjoeuropskih prostora.U svemu su prepoznatljive odlike primorske i kontinentalne kuhinje: ribe, rakovi i školjke priređeni na razne načine; tjestenina (fuži, njoki, lazanje pasutice…) s plodovima mora, umacima od divljači; pršut, kobasice i zarebnjak te kiseli kupus i palenta…

Od vina, nezaobilazni su malvazija i teran koji stoje na čelu povorke iz domaćih podruma, a karakteristična je “Istarska supa”, crno vino s poprženim kruhom, uljem i šećerom – vino koje se jede – a sve pripremljeno na vatri domaćeg ognjišta.

SelectBox
SelectBox

Ovo je prilika da doživite nezaboravan doživljaj čarobnog spoja vrhunske kuhinje i kapljice kvalitetnog vina uz ugodan i romantičan ambijent!

Cijena SelectBox paketa Ekstravagantna večera je 89,99 EUR što je vrlo malo s obzirom na količinu zahvalnosti koju će osjetiti vaši okusni pupoljci.