FOTO by Instagram @bridalguide / @karolina.probeauty / @safinailstudio

Ljepota

Vjenčane manikure s Instagrama koje bi poželjela svaka buduća mlada!

Viktoria Mikulić 18. srpnja 2023.

Neutralne nijanse su uvijek u trendu, stoga smo se mi fokusirali upravo na njih…

Svadbena zvona kucaju na vrata i u potrazi ste za idejama za vjenčanu manikuru? Čestitamo – i na tome što ćete uskoro uploviti u bračne vode i što ste pronašli svoju srodnu dušu, ali i na činjenici da ste na pravom mjestu.

Nakon što ste se odlučili za mjesto, haljinu, vjenčanu frizuru i šminku (i pritom izdržali beskrajni stres planiranja vjenčanja), posljednja stvar koju želite učiniti je donijeti još jednu odluku o velikom danu.

Srećom, ne morate, jer smo mi tu da vam pomognemo i inspiriramo za najljepše vjenčane nokte, naravno uz pomoć omiljene društvene mreže Instagram.

Od toga kada ih napraviti do toga koje nijanse isprobati, pogledajte odgovore na sva često postavljana pitanja o mani za mladenke. Zatim nastavite listati za informacije o vjenčanju.

Koliko dana prije vjenčanja trebamo urediti nokte?

Kako biste osigurali najsvježiju moguću manikuru za vaš veliki dan, najbolje je da nokte ne uređujete sami (osim ako niste baš prošli edukaciju). Također, bitno je da su napravljeni najmanje tri dana prije vašeg vjenčanja kako ne biste trebali još neke sitne popravke.

S kojim nijansama nijedna mladenka ne može pogriješiti?

Kada govorimo i idealnim nijansama za nokte, u razgovoru s brojnim mladenkama saznali smo da najviše vole neutralne nijanse, poput bijele, puderasto roze i nude nijansi. Također, manje-više nitko nije raspoložen za previše detalja jer je vjenčanica najčešće dovoljno bogata i ne želimo je s ničime zasjeniti, eventualno pokoje srce, zvjezdica ili neki drugi romantičan motiv.

U nastavku smo izdvojili nekolicinu vjenčanih manikura koje su nas ostavile bez daha. Od noktiju koji se svjetlucaju i presijavaju se iz jedne nijanse u drugu, do klasične francuske manikure, sigurni smo da će svatko pronaći nešto za svoj veliki dan: