FOTO by Vivre

Dekor

Vivre točkaste šalice ljubav su na kvadrat!

Viktoria Mikulić 03. rujna 2021.

Dekor koji bi svatko poželio u svom domu...

Kao što ljeti volimo druženja na otvorenom, ispijanje egzotičnih tropskih koktela, tako najesen uživamo u okupljanju prijatelja u kućnoj oazi. U hladnijim danima, puno više vremena provodimo u četiri zida gdje se osjećamo sigurni, smireno i opušteno.

Ako su vaša subotnja jutra rezervirana za ispijanje kavice u društvu bolje polovice, sestre, mame ili prijateljice, onda biste svakako trebali razmisliti o prigodnom setu šalica uz koje ćete te bezbrižne trenutke zavoljeti još više.

Sigurni sm da već lagano razmišljate o novim okusima kave koje planirate isprobati, kao što pumpkin spice latte ili caramel mocha, koje možete kupiti u specijaliziranim trgovinama, ili ćete se prepustiti DIY tehnici i napraviti vlastitu izvedbu Lino lada kave.

Za štogod se odlučili, još je ljepše isto piti iz slatkih šalica. Srećom, danas ih možemo pronaći bezbroj u različitom ruhu i s neodoljivim motivima. Točkasti uzorak jedan je od naših najdražih printeva na odjevnim kombinacijama, jer donosi vintage notu u svakodnevni look, a isti obožavamo i u svijetu dekoracija.

Na online trgovini Vivre koja je prepoznatljiva po stvarčicama za uređenje doma i istančanom namještaju zapikirali smo točkaste šalice u mnoštvo boja.

U nastavku donosimo galeriju s krasoticama od kojih se neke kupuju samostalno, a neke dolaze u pakiranju od 4 ili 6 komada:

U njima ćemo s radošću posluživati tople jesenske napitke, a ako su i vama prirasle srcu, odgovarajući model možete naručiti na vivre.hr!