FOTO by Bonami

Dekor

Viseće fotelje – ekstravagancija svake terase i balkona!

Viktoria Mikulić 15. ožujka 2024.

Pronašli smo nekoliko posebnih primjeraka...

Temperature nas polako, ali sigurno uvode u prve proljetne dane. Već lagano razmišljamo o prvom roštiljanju s društvom, pikniku s boljom polovicom i vikend izletima negdje uz more. Također, razmišljam o uređenju terase ili balkona.

Za početak, dodat ćemo proljetno cvijeće kako bismo upotpunili prostor. To može biti živo cvijeće ili neke umjetne biljke koje izgledaju kao prirodne. Nadalje, lanterne upotpunjene umjetnim svijećama unijet će onu romantičnu notu.

Što se tiče namještaja, ne znamo morate li isti kupovati ili ga imate od prošlih sezona, no ako želite malu promjenu, nema bolje od one u vidu viseće fotelje.

Viseće ljuljačke postale su nezaobilazan dio terasa i balkona i jedini je problem borba između ukućana i gostiju kada treba donijeti odluku tko će prvi sjesti na nju.

Stolica na ljuljanje unosi osjećaj bezbrižnosti i šarm proljetnih i ljetnih dana, čineći svaku sobu ugodnijom. To je savršeno mjesto za opuštanje nakon posla, drijemanje ili udubljenje u omiljenu knjigu.

Možete je postaviti i u dnevni boravak ili spavaću sobu, no nema ljepšeg nego ušuškati se u istu na svježem zraku. Samo pripazite da uvijek bude natkrivena.

Viseća ljuljačka dolazi u mnogo oblika, nudeći različitu udobnost sjedenja. Možete odabrati oblik kapsule, izduženo jaje ili okruglu čahuru.

Unutar web trgovine Bonami pronašli smo 5 modela koji će unijeti profinjenost na svaku terasu, a posebno su nas osvojile viseće vrtne fotelje sa zlatnim dizajnom. Za sve koji vole vintage notu, modeli od ratana bit će pun pogodak.

Sve modele možete pronaći na LINKU!