FOTO by Calzedonia

Moda

Više je više: Calzedonia kupaći kostim sa šljokicama višak kilograma baca u drugi plan!

Viktoria Mikulić 02. svibnja 2023.

Vrijeme je da se malo opustimo, jer će ovaj badić biti u centru pozornosti!

Iako mi osobno preferiramo minimalizam, u nekim slučajevima je upečatljivije uistinu bolje. Posebice kada govorimo o kupaćim kostimima, što je više detalja, manje će se primjećivati neke druge stvari.

Do ljeta ste planirali ostvariti željenu težinu, no kako je krenulo s proslavama, čini vam se da dijeta koju ste osmislili neće zaživjeti? Ne brinite, Calzedonia, poznati talijanski brend koji je naš prvi odabir kada smo u potrazi za udobnim tajicama i donjim rubljem, ovog nam je ljeta pripremio mnoštvo zanimljivih kupaćih kostima.

Već smo ranije pisali o trendi modelima koji će ovog ljeta biti glavna atrakcija na plaži, a sada nas je očarao jedan poseban koji dolazi u 4 boje – električno plava, ružičasta, mint zelena i crna.

Ovaj elegantan badić sastoji se od dva dijela. Bikini gaćice se vežu na bokovima u profinjenu satensku mašnu te prilagođavaju svakoj figuri.

Bikini crop top dolazi sa žicom i košaricama s odvojivom podstavom, a tu su i meke i podesive naramenice zahvaljujući mašnama na ramenima.

I gornji i donji dio krasi tkanina od sjajnih mikrovlakana ukrašena elegantnim nijansiranim šljokicama.

Koju god boju odabrali, bit ćete primijećeni, no ako baš želite izazvati wow efekt, naš favorit je zanosna zelena boja, kao i kraljevsko plava nijansa. Plavušama će svakako laskati pink boja, dok će crna idealno pristajati onima preplanule puti, kao i osobama koje cijene klasičnu eleganciju.