FOTO by Calzedonia

Moda

U Calzedoniju stigli prvi kupaći kostimi! Donosimo galeriju s 10 eye-catching modela!

Viktoria Mikulić 14. travnja 2023.

Do sezone okupane suncem dijeli nas još malo više od dva mjeseca, no izlozi trgovina već polako, ali sigurno nadopunjavaju ljetni asortiman…

Ako i vi uzimate godišnji odmor tek u kolovozu, vrlo vjerojatno ne razmišljate o ljetnim potrepštinama sve do srpnja. Nažalost, ako se tada uputimo u shopping, suočeni smo s činjenicom da više nema onih stvarčica koje smo priželjkivali, osobito kada je riječ o kupaćim kostimima čije su veličine već odavno rasprodane.

Ovo ljeto ipak može biti drugačije i stignemo se na vrijeme opskrbiti nekim od najboljih modela koji su upravo pristigli u trgovine. Jedna od najdražih modnih adresa kada smo u potrazi za donjim rubljem, tajicama, ali i kupaćim kostimima je Calzedonia koja je uvijek u skladu s najnovijim trendovima. Njihovi kupaći kostimi plijene pozornost na plaži svojim detaljima i bojama.

Preplanuli ten i kupaći kostimi iz Calzedonije savršena su kombinacija

S obzirom da smo već duboko zagazili u proljetno vrijeme kada dani postaju sve duži, topliji i sunčaniji, sasvim je logično da se u nama javlja potreba za pijeskom, suncem i šarmantnim kupaćim kostimima.

U nastavku donosimo galeriju s naših 10 favorita među kojima su nas posebno osvojili crni, crveni i bijeli kupaći kostim s volanima, kao i puderasto rozi s resicama u obliku srca te zlatni primjerak s mrežicom na košaricama.

Trendovi nalažu da su za ljeto 2023. aktualni zamršeni zlatni i brončani detalji, siluete s jednim ramenom, bikiniji visokog struka, kupaći kostimi dugih rukava i stilovi koji izgledaju nekonvencionalno na najbolji mogući način.

Ako i vi ove godine želite imati savršen badić, uputite se u Calzedoniju ili putem web trgovine odaberite onog koji vas je na prvi pogled očarao…