Dekor

Vintage Garden bistro ovog je Adventa place to be!

Viktoria Mikulić 24. studenoga 2023.

Za sve koji se ovog Adventa spremaju u divnu Budimpeštu, ne propustite ovu must visit lokaciju…

Već smo nekoliko puta pisali o božanstvenom bistrou koji se skriva u jednom posebnom gradu, onom koji leži na Dunavu – čarobnoj Budimpešti…

Na ovom mjestu možete popiti piće, a možete i doći na doručak, brunch, ručak ili večeru. Od slanih do slatkih delicija, isprobali smo dosta stvari s njihovog jelovnika i moramo priznati da je sve bilo ukusno.

Iako nas nekoliko puta godišnje iznenade jedinstvenim dizajnom interijera, uređenje njihovog ambijenta je ipak broj 1 tijekom blagdana. Od tradicionalnih božićnih ukrasa i boa koje pršte na sve strane, do neki posebnih detalja koji mame na slikanje, Vintage Garden definitivno je place to be ovih blagdana.

Ako ste planirali na Advent u Budimpeštu, nemojte zaboraviti unaprijed online rezervirati svoje mjesto jer biste inače mogli ostati ispred, budući da su zaista popularni u ovo doba godine.

Na samo 3 sata od Zagreba, Vintage Garden trebao bi se pronaći na svačijoj wish listi ako cijenite estetiku.

Advent u Budimpešti ponovno je proglašen najboljim u Europi, što je još jedan odličan razlog zašto biste je trebali posjetiti ovog prosinca. Koga vodite sa sobom?