FOTO by Asos

Moda

Vikend izdanje u svijetlo plavom spoju slingbacksica, salonka, mašne i vezica!

Krešimir Šustić 05. lipnja 2020.

Ludi provod uz njih je zagarantiran!

Vikend nam je najdraži dio tjedna koji čekamo već od nedjelje navečer kada legnemo u krevet, znajući da idućih pet dana moramo stisnuti zube i biti jaki kada nas ujutro probudi dosadan alarm.

Prozirne i bijele – Bershka sandale na blok petu s potpeticom od akrilnog stakla!

Iako traje samo dva dana, što je i potvrda da lijepe stvari kratko traju, to nas ne sprječava da se prepustimo slobodnim danima i uživamo najviše što možemo, pogotovo ako je u pitanju izlazak s frendicama ili odlazak na romantičnu večeru.

Za takve prigode imamo one posebne pripreme u kojima izvlačimo iz ormara samo najbolje stvarčice koje posjedujemo jer kada ćemo blistati ako ne u danima kad nas mladost još služi.

Osim prikladnih odjevnih predmeta i nezaobilaznih torbica, bitno je da obratimo pažnju i na modele obuće koji u sebi imaju dozu elegancije i chica kako bi nam pomogli da izgledamo stylish na svakom koraku.

Potaknuti time, bacili smo se u potragu za komadom koji će začiniti naš vikend look i pronašli spoj salonki i slingbacksica na Asos web shopu, te se zaljubili na prvu.

Dolaze nam u ljupkoj svijetlo plavoj boji, krasi ih popularna mašna smještena na prednjem dijelu i vezice, a kada ih bolje pogledamo, shvatimo da su upravo one sve što nam je potrebno za dobar i fancy provod.

Pristaju i uz široke hlače, lepršave haljine, omiljeni par traperica ili uz plisirane suknje, a osim za vikend izdanja, možemo ih uklopiti i u poslovne outfite i one malo svečanije.

Ako ih kupite danas, taman vam stignu do idućeg vikenda koji će nadajmo se biti obasjan suncem i popraćen plavom modnom poslasticom koju možete nabaviti na LINKU.