FOTO by Bershka

Moda

Prozirne i bijele – Bershka sandale na blok petu s potpeticom od akrilnog stakla!

Krešimir Šustić 04. lipnja 2020.

Model u kojem je iskakanje iz mase osigurano!

Svi se mi s vremena na vrijeme volimo naći u situaciji u kojoj je baš neki od naših komada koje smo uvrstili u outfit predmet divljenja drugih, a da nam uz sve to i osigurava titulu dobro odjevene osobe koja prati trendove.

Srećom, postoji mali milijun hight street brendova, koji nam osiguravaju da za prihvatljivu količinu novaca izgledamo totalno stylish i kao da smo sišli s neke od svjetskih modnih pista.

Među njima se nalazi i dobo poznata Bershka, koja se ističe po svojim stvarčicama koje mogu biti i cool, casual i jednostavne, a s druge strane elegantne, chic i posebne.

Ovoga puta zapanjila nas je novitetom u oblik sandala na blok petu, za koje znamo da su omiljeni izbor mnogih dama u proljetnoj/ljetnoj sezoni jer je glavna asocijacija na njih svima dobro poznata udobnost.

Dolaze u popularnom prozirnom dizajnu u kombinaciji s bijelom bojom, a peta je napravljena od akrilnog stakla, koji daje cjelokupnom proizvodu statement izgled.

Zamišljamo ih kao idealan komad obuće koji zbog svog unikatnog dizajna pristaje uz svaku boju i odjevni predmet, pa ih tako možemo kombinirati i uz suknje, haljine i lepršave ili jeans hlače.

Ovaj statement model sandala možete nabaviti klikom na LINK i u svoj outfit unijeti nešto drugačije.