Poznati

VIDEO: Pogledajte kako Will Smith slavi majčin 85. rođendan

admin 18. siječnja 2022.

Poznati hit "I Wanna Dance With Somebody" bio je podloga za ludi ples!

Will Smith i njegova majka Caroline Bright zajedno su plesali uz neponovljive zvukove pjesme Whitney Houston, a razlog slavlja bio je 85. rođendan glumčeve majke.

Dirljiva objava prikazuje Smitha i njegovu mamu kako plešu uz klasični hit “I Wanna Dance With Somebody,” a poznavajući Willa znamo da je u čitavu priču upakirana i doza humora koja je kod glumca neizbježna.

Po samom videu i odjevnim kombinacijama možemo zaključiti da se radi o maloj privatnoj, neformalnoj zabavi u kojoj Will i njegova majka pokazuju kako se treba veseliti i slaviti. Video je objavljen uz natpis: ‘Danas 85! Sretan rođendan, mama. Zaplešimo do 100-te.

Jedan obožavatelj je napisao: “Šaljem dobre vibracije i želim sretan rođendan tvojoj mami!”, dok je drugi dodao: “Mislim da sinovi imaju posebno mjesto u srcima svoje majke”.

Video proslave objavljen je i na Instagramu glumčeve kćeri Willow na kojem se vidi i njen dolazak i sudjelovanje u proslavi s ocem i bakom. Mama Caroline ima četvero djece, Pam, Ellen, Harry i Willa, koji je rođen 25.9.1968. godine.