FOTO by Instagram@petljagic

Zabava

VIDEO: Pogledajte dirljivu Coca-Cola božićnu reklamu

Krešimir Šustić 10. studenoga 2020.

Najljepše doba godine službeno može početi

Dekorativni predmeti u trgovinama i džemperi s božićnim motivima nagovještaju nam adventsko doba godine, no znamo da prava čarolija započinje tek onda kada jedna od najvećih kompanija na svijetu izbaci svoju čarobnu TV reklamu.

Crveni kamiončić, blistave lampice i toplina oko srca nepogrešivi su znak da stiže ono najposebnije doba godine. Zakorači u njega punim srcem, jer ove godine tvoja je uloga posebno važna – da budeš tu za sve one koje voliš!

Globalna kampanja, nazvana “Pismo”, traži od potrošača da ovog Božića “daju nešto što svi možemo dati sami” jer potiče ljude da budu istinski prisutni jedni s drugima.

Vodeći se uz reklamu “Praznici dolaze”, nova kampanja obilježava 100 godina otkako je Coca-Cola stvorila svoju prvu svečanu aktivnost i nadovezuje se na povezanost s blagdanskim razdobljem.

Oglas, koji su kreirali Wieden + Kennedy London, započinje ocem koji se sprema napustiti dom, a kći mu predaje pažljivo napisano pismo Djedu Mrazu tražeći da ga pošalje.

Zauzet na poslu, vidimo kako shvaća da je zaboravio poslati pismo i tako odlazi u misiju kako bi osigurao da se sigurno isporuči Djedu Božićnjaku uoči Božića, što uključuje putovanje preko mora i kroz džungle prije nego što stigne do Sjevernog pola.

Nova reklama odražava pravu čaroliju Božića, našu veću zahvalnost prema voljenima, osjećaj zajedništva i našu potrebu da ovog Božića budemo međusobno prisutni, prije svega.

U nastavku možete pogledati video za koji vjerujemo da će vas raznježiti i potaknuti na razmišljanje o onome što je jedino bitno prilikom blagdana, a to je zajedništvo i ljubav.