Kultura

VIDEO: Dorđe Balašević Arena Zagreb

Engineer 27. prosinca 2019.

Pogledajte kako nam je bilo na koncertu!

Zimski koncerti Đorđa Balaševića u Hrvatskoj uvijek budu posebni. Već tradicionalno, 26.12. rezerviran je za najveće Đoletove fanove, ali i one koji su po prvi puta odlučili doživjeti nevjerojatnu atmosferu prepune Arene Zagreb.

Iako se do zadnjeg trenutka zbog zdravstvenog stanja nagađalo da li će se održati koncert, Balašević nije razočarao svoju publiku. Prepuna Arena Zagreb s nestrpljenjem je očekivala početak koncerta.

Imao sam neku situaciju, kako bi Amerikanci to rekli, i bilo je za mene malo nenadano što moram smisliti one ‘last words’. Malo me iznenadilo, nisam očekivao. Gledao sam sve one ljude u bijelom i smislio sam što ću reći na kraju te priče. Reći ću,prvo, za svaki slučaj, tri riječi – dobra večer, Zagrebe” – našalio se Đorđe nakon prve pjesme “Slovenska“.

Kada krenu stihovi pjesme “Neki novi klinci” svi očekuju nakon stiha “I malog belog zeca” punu tribinu plišanih igračaka, a tako je bilo i sada. Pogledajte video:

https://www.youtube.com/watch?v=-HW0sh0SKCw

Još jedna u redu balada koja je izazvala emocije bila je pjesma “Priča o Vasi Ladačkom“.

https://www.youtube.com/watch?v=9LCEdQgN7pc

Nešto veselija atmosfera bila je za vrijeme pjesme “Olivera

https://www.youtube.com/watch?v=3M1VmDsEmqI

Red pjesme, red šale i koncert od 3 sata prebrzo je završio, ali oduševljeni fanovi pamtit će ovaj koncert cijelog života.