FOTO by Reserved

Elegant

Veselo povrće u verziji Reserved plišanih igračaka kao idealan poklon za prvi dan škole ili vrtića!

Daria Lovrić 23. kolovoza 2023.

Cikla, poriluk, mrkva ili brokula? Koji je plišanac vaš favorit?

U svijetu u kojem tehnologija neprestano napreduje, važno je pronaći ravnotežu između modernih inovacija i duboko ukorijenjenih vrijednosti koje nas povezuju s onim najljepšim aspektima djetinjstva. Ponekad imamo osjećaj da se naša djeca udaljavaju od najjednostavnijih i najljepših oblika igara, koje imaju i edukativnu notu.

Plišana igračka – 15,99 EUR

Plišane igračke su nas oduvijek pratile gdje god krenuli pružajući nam utjehu kad god nam zatreba. Bila riječ o popodnevnom ili večernjem snu uvijek su služile kao mekana zaštita ili kao neiscrpan izvor zabave uz koje smo učili nove riječi ili zvukove.

Plišana igračka – 15,99 EUR

Unatoč promjeni vremena, one su i dan danas popularne kao nekada i obožavaju ih sva djeca, počevši s onim najmlađima, pa sve do djece školskog uzrasta.

Plišana igračka – 12,99 EUR

Uz asortiman za dom, Reserved nudi mnoštvo zanimljivih stvarčica za djecu, a među njima su se ovih dana pojavile preslatke plišane igračke.

Ljubav prema plišanim igračkama u obliku veselog voća i povrća eksplodirala je s pojavom Zdravoljubaca, a sada je popularan brend lansirao svoju veselu liniju koju će vaša djeca obožavati.

Plišana igračka – 15,99 EUR

One dolaze u raznoraznim veličinama i oblicima poput razigrane mrkve u vibrantnoj narančastoj boji, cikle u popularnoj ljubičastoj, veselog poriluka, brokule, mladog luka te mnogih drugih.

Preslatke plišane igračke odličan su dodatak dječjim sobama i pružaju najmekše zagrljaje. Ako je vaše dijete nešto starije dobi i posjeduje već nekoliko „povrtnih“ plišanaca vjerujemo da će ga novi prijatelj oduševiti, a možda ga potakne i na češću konzumaciju povrća.

Plišana igračke – 27,99 EUR

Želite li nadopuniti postojeću kolekciju vaših mališana ili ih razveseliti na prvi dan vrtića ili škole, neodoljive plišance škicnite putem Reserved web trgovine.