FOTO by Instagram @marijanabatinic

Poznati

Veliki dolazak najmanjeg i najslađeg stopala! Marijana Batinić otkrila ime kćerkice

Krešimir Šustić 23. rujna 2020.

Raznježila je svoje pratitelje preslatkom slikom na Instagramu

Voditeljica Marijana Batinić i njezin suprug Matej Pašalić u petak su po drugi put postali roditelji. Svojoj malenoj djevojčici nadjenuli su simbolično ime.

Na početku godine, predivna brineta objavila je sretnu vijest o iščekivanju prinove, koja je posebno oduševila njezinu prvu kćerkicu Enu, rođenu 2015. godine, kada se simpatična Splićanka udala za svog dragog.

Iako se prvih dana nije oglašavala u javnosti, jučer je napokon objavila fotografiju i otkrila ime dugoočekivane djevojčice koja im je donijela veliku radost.

Uz fotografiju je napisala: “Veliki dolazak najmanjeg i najslađeg stopala. Stigla nam je Roza i obojala ovu sivu i kaotičnu 2020. godinu! Predivna naša djevojčice, želimo ti da zagrliš svijet onako kako te mi ovih dana grlimo i ne možemo stati, da drugima donosiš radost koju osjećamo otkad si nas pogledala tim svojim očima… Dobrodošla! “.

Nije htjela odmah otkriti ime djeteta, no nedavno je fotkom na Instagramu svojim pratiteljima složila zagonetku, držeći cvijet u ruci uz natpis: “Obiteljsko vijeće dvotrećinskom je većinom usvojilo prijedlog Ene P. (5) i napokon odabralo ime! Možete li pogoditi koje? Slika govori više od riječi”.

Ponosnim roditeljima i velikoj sestrici želimo puno sreće i predivnih trenutaka za pamćenje s malenom djevojčicom, koja im je uljepšala ovu 2020. godinu.