FOTO by Etsy

Dom

Valentinovo outfiti za vašeg ljubimca izgledaju preslatko

admin 31. siječnja 2024.

Ogrtač i beretka ispunjeni srcima transformirat će ga u malog Kupida

Valentinovo je dan kada će ulice preplaviti zaljubljeni parovi, buketi ruža i slatke bombonijere, a Kupidove strelice letjeti će na sve strane. Kažu da bismo ljubav prema voljenoj osobi trebali iskazivati svakodnevno malenim i simpatičnim gestama, ali ipak Valentinovo je dan kada mnogi nadoknađuju dozu romantike propuštenu kroz godinu.

Iako je svakodnevno iskazivanje ljubavi rijetkost među ljudima, postoje i ona bića kojima to nije problem, i koji će svoj život posvetiti svakodnevnom pružanju ljubavi.

Naravno, pričamo o našim četveronožnim ljubimcima koji ljubav prema svojim vlasnicima pokazuju od jutarnjeg protezanja šapa do pripreme za večernji spavanac.

Foto: Etsy

Kako svaki superheroj ima svoj kostim, tako smo pronašli i one za vaše ljubimce koji savršeno odgovaraju njihovoj ulozi.

Ova dva valentinovska kostima ispunjena su srcima i spremni su vašeg “dlakavog prijatelja” transformirati u pravog Kupida.

Foto: Etsy

I dok jedna varijanta dolazi kao kombinacija beretke i majice, druga je nešto slađa i dolazi kao kombinacija beretke i plašta.

Foto: Etsy

I jedan i drugi outfit pronašli smo unutar ETSY web trgovine po cijeni od 18.75$ pa na više, ovisno o veličini koja varira od XS do XL.