FOTO by Amazon

Dekor

Valentinovo nije samo za parove – poklonite ovo sestri!

Mia Vodopija 13. siječnja 2022.

Ovi sukulenti odlična su ideja koja će razveseliti vašu sestru

Dan zaljubljenih, Valentinovo odnosno Dan svetog Valentina povezuje se s nezaobilaznim crvenim ružama. S obzirom na to da su one simbol vječne ljubavi, ruže su idealne kao klasičan izbor.

Unatoč tome, ljubav se može iskazati i drugim vrstama cvijeća, u kojima se ocrtava i kreativnost te originalnost osobe koja ga poklanja. Pri odabiru cvijeća i njegove boje, potrebno je informirati se o simbolici koje ono odašilje.

No, Valentinovo ne mora biti samo za zaljubljene i za parove. Zašto ne biste dali poklon onoj osobi koja je uvijek tu uz vas i koja vas voli unatoč svemu… govorimo, naravno, o vašoj sestri.

S obzirom na to da vam vjerojatno nije palo na pamet nešto pokloniti sestri, mi vam donosimo odličan poklon s Amazona! Ova tri sukulenta su vrlo unikatan poklon za Valentinovo. Sukulenti su simbol vječne i dugotrajne ljubavi.

Pojavljuju se u velikom broju boja, veličina i oblika, smještene u različite vrste posuda koje im daju zanimljiv dojam. Jednostavni su za uzgoj te mogu rasti u uvjetima nedostupne svjetlosti.

Zanimljivo je i da se prvom čestitkom za Valentinovo smatra pismo francuskog vojvode Karla Orleanskog. Poslao ga je supruzi iz zatočeništva u Engleskoj.

Ovi sukulenti za najbolju sestru mogu biti vaši po cijeni od $22.99, a možete ih naručiti putem LINKA.