FOTO by ASOS

Moda

Uživanje u zimskim radostima u stylish izdanju uz točkasto ski-odijelo!

Daria Lovrić 08. siječnja 2024.

Kombinezon s polka-dot uzorkom glavna je atrakcija na skijanju!

Za neke od nas godišnji odmor je završio, dok nekima tek počinje. Neki sretnici su se ovog vikenda zaputili ili će tek krenuti na popularne zimske lokacije u želji da provedu kvalitetan godišnji odmor na snijegu.

Skijaški kombinezon s točkicama 1
Skijaški kombinezon s točkicama

Ako i vi spadate u skupinu onih koji su jedva dočekali sezonu skijanja koja je u punom jeku pronašli smo stylish primjerak koji će vas grijati i na najnižim temperaturama. Vjerujemo da ćete većinu vremena provesti u skijaškom odijelu, no to ne znači da ne možete izgledati dotjerano i elegantno.

Omiljena zimska aktivnost poprimit će novu dimenziju!

Šarmantan skijaški kombinezon u crnoj boji s polka-dot uzorkom mamit će poglede gdje god se pojavili i izdvojiti vas u masi.

Ovaj efektan kombinezon pronašli smo putem ASOSA, a dolazi s potpisom brenda Protest kojeg je stvorila mala skupina snowboardera u Nizozemskoj.

Kombinirajući stil s funkcionalnošću, kolekcije brenda usmjerene su na to da svijet učine boljim mjestom za daskaše, kako na skijaškim padinama tako i u vodi.

Skijaški kombinezon s točkicama 2

Efektan kombinezon osim svježe i upečatljive estetike krase odvojiva kapuljača, odvojivi rub od umjetnog krzna, kopčanje patentnim zatvaračem, pojas u struku, džep za skijašku kartu te prsni i bočni džepovi s patentnim zatvaračem, manžete preko palca te bočni patentni zatvarači na porub.

Želite li ove skijaške sezone na stazi zablistati kao prava modna ikona, svoj primjerak potražite putem LINKA, po cijeni od £215.50.