Dekor

Uz staklenu šalicu u obliku srca očekuje vas ljubav sa svakim gutljajem!

Viktoria Mikulić 10. veljače 2023.

Najljepše izgleda u kombinaciji s nekim aromatičnim voćnim čajem...

Ima tih nekih gesta koje nam uljepšaju čitav dan, kada nam ujutro netko skuha kavu, ugrije auto, napravi doručak, posluži čaj u najdražoj šalici… Sve su to male stvari, ali sasvim dovoljne da se osjećamo dobro u svojoj koži.

Ne znamo imate li ujutro vremena za kavu ili čaj, no svatko bi trebao izdvojiti barem desetak minuta i popiti svoj omiljen napitak.

Mi smo na Amazonu pronašli šalicu u obliku srca koja će vam svaki put kada zavirite unutra, izmamiti osmijeh na licu. Srce je vidljivo tek kada je natočite do kraja. Čak iako niste neki ljubitelj kave ili čaj, uz ovu šalicu svaki će dan započeti pun elana.

Svaka šalica je ručno izrađena. Također, lako se čisti i može se prati u perilici posuđa. Dvostruka zidna izolacija održava vaš Latte, Cappuccino, čaj ili kavu vrućima, a eliminira potrebu za tanjurićima ili podmetačima.

Ako znate osobu koju bi ovog Valentinova razveselila šalica u obliku srca, više detalja o istoj saznajte na LINKU.

Iako Valentinovo pada u utorak, uz ovaj preslatki dekor radni će tjedan biti puno bolji. Svakako je ne zaboravite postaviti na neko vidljivo mjesto kako bi je druga strana odmah primijetila.

Ako radite kavu, dajte si truda i unutar iste s pjenom napišite poruku poput volim te… mala stvar, a tako puno znači, zar ne?