FOTO by primark.com

Dekor

Uz Primark bilježnice, pernice i ruksake idemo u nove školske pobjede

Mia Vodopija 13. kolovoza 2021.

Tko ne voli Harry Pottera i Minnie Mousea?

Iako još uživamo u čarima ljeta, moramo priznati da znamo što slijedi iza njega… jesen i škola!

Dok se neki iznimno vesele početku novog razdoblja, drugima nije tako lako odreći se igranja i svih onih razbibriga koje su ljeti u potpunosti dopuštene.

Odlazak u školu od sada bi mogao biti puno lakši, ukoliko je isti popraćen kupnjom novih komada odjeće i obuće, koji su upravo pristigli na police.

£10.00

Za sve vas koji imate klince i klinceze, vjerojatno se veselite jesenskom shoppingu s vašim mališanima u kojem im kupujete nove bilježnice, pernice, olovke, šiljila, bojice i ruksake.

£4.00

Nakon dužeg perioda online nastave, školarci će u ovoj sezoni konačno fizički biti prisutni u školskim klupama, što će im vjerojatno znatno olakšati praćenje nastave.

£2.50

Kako bi motivirali vaše male marljive i pametne đake, možete im Hogwarts u vaš dom – ne doslovno naravno, ali barem kroz školski pribor. Primar pernica i nove bilježnice u znaku najpopularnijeg malog čarobnjaka bit će poklon koji neće moći odbiti.

£3.50

Ne smijemo zaboraviti niti na Minnie Mouse ruksak, uz kojeg će vaše odvažne i divne princeze biti glavne frajerice. Minnie je vječna i elegantna, tko ju ne bi volio?

£10.00

Vrijeme je da se polako, ali sigurno pripremimo za nove školske pobjede uz Primark!

Wingardium Leviosa!