FOTO by Primark

Bizar

Uz predimenzionirane papuče u obliku blagdanske purice nema zime – a ni gladi!

Daria Lovrić 19. listopada 2023.

TOP ili FLOP?

Ako nešto u jesenskom periodu volimo onda je to ušuškati se na kutnoj garnituri nakon posla uz šalicu omiljenog napitka. Iako je jesenski period najčešće tmuran, kišan i depresivan, pokušavamo iz njega izvući najbolje, a to su cozy trenuci s voljenima.

Kućne papuče u obliku purice 1
Kućne papuče u obliku purice

Kako bi u narednim mjesecima našim stopalima bilo toplo i ugodno, ovih dana smo se aktivno bacili u potragu za kućnim papučama i naišli na mnoštvo zanimljivih modela.

Kućne papuče u obliku purice 2

Blagdani stižu ranije uz mekane kućne papuče!

Ipak, moramo priznati da nas je Primark ponuda i oduševila, ali i iznenadila. Nedavno smo vam predstavili najcozy crveni matching set iz Primarka u Disney ruhu, međutim ovog puta našu su pažnju privukle papuče o obliku blagdanske purice.

Kućne papuče u obliku purice 3

Ove glomazne mekane papuče izgledom podsjećaju na ukusno blagdansko jelo i čak su ukrašene festive motivima božikovine.

Moramo priznati da je za neke od nas ovaj model ipak malo previše, međutim složili bismo se da izgledaju vrlo toplo i odlučite li se na kupnju ovog para, zasigurno ćete nasmijati ukućane.

Pokušajte si samo zamisliti da hodate kućom u papučama u obliku purice, a da ne primite pregršt komplimenata i kod nekoga od ukućana ne potaknete osjećaj sladi.

Cijena ovog smiješnog modela iznosi $12, a možete ga škicnuti putem Primark web trgovine.