FOTO by Amazon

Dom

Uz kokice iz Mickey Mouse aparata svaki će film biti užitak gledati!

Antonija Andabak 11. kolovoza 2020.

Poklopac iz Mickey Mouse aparata ujedno je i posuda iz koje se jedu kokice! Neka movie night započne!

Nema većeg gušta od gledanja omiljenog filma s posudom svježe napravljenih homemade kokica koji se realno, sliste u prvih dvadeset minuta gledanja filma. Još ako vam društvo pravi vaša snažnija polovica, doživljaj je još bolji, osobito ako on napraviti kokice!

Bilo da je vaš omiljeni žanr horror, triler, drama ili komedija, od sada će vam i poseban ritual gledanja filma biti pečenje kokica u aparatu kojeg ćete obožavati!

Riječ je o Mickey Mouse aparatu koji dolazi u tri dijela, toliko jednostavnog za upotrebu da će i vaši mlađi školarci biti pravi maheri u pripravljanju omiljenih grickalica.

Kako bi napravili punu posudu kokica, dodajte zrna kukuruza kokičara u Mickey posudu pomoću većih žlica za mjerenje te uključite aparat pomoću gumba na sredini uređaja.

Kada sve kokice popucaju, jednostavno okrenite aparat tako da Mickey posudu možete odvojiti i poslužiti nestrpljivim gledateljima omiljenog filma.

Kokice naravno možete poslužiti u zdjelicama koje imate kod kuće, ali Mickey posuda u kojoj su se pekle kokice predstavlja savršen 2 u 1 kuhinjski predmet iz kojeg će kokice nestati u tren oka!

S obzirom na to da na takav scenarij možete i računati, imajte na umu da ovaj aparat može ispeći do šest posuda kokica unutar pet minuta, stoga savjetujemo napraviti barem tri “runde” za prvu polovicu filma kako se ne bi ustajali i prekidali tijek gledanja.

Ovaj simpatičan aparat pronašli smo na web stranici Amazon po cijeni od 41.10$, a korisnici istog su aparat ocijenili kao presladak, osobito kao poklon Disney i movie-fanovima!