FOTO by Emmezeta

Dom

Uz Emmezeta aparat za palačinke, postat ćete pravi maher u pečenju ovih slastica!

Antonija Andabak 10. siječnja 2021.

Zaboravite na žilave palačinke, od sada će svaka biti mekana i sočna!

Brašno, mlijeko i jaja, sol i šećer, osnovni su sastojci ovog deserta kojeg napamet znaju i djeca u osnovnoj školi. Desert kojeg smo iznenada poželjeli mnogo puta, a vješte ruke naših mama pekle su ove slastice dok nismo zasitili našu potrebu za nečim tako ukusnim i slatkim!

Osim osnovnih namirnica, mnogi daju mašti na volju i dodaju omiljene sastojke koje će dati poseban “šmek” palačinkama, a one koje uvijek prolaze su mekane, sočne i tope se u ustima! Koja je tajna i zašto je nekada tako komplicirano napraviti takve palačinke?

Neki kažu da je tajna u tavi na kojoj pečemo, neki u omjerima, brašnu, mineralnoj vodi…tko će ga znati! Ono što sada znamo je da je na tržište stigao aparat za palačinke na kojem će nam svaka ispasti onako kako smo zamislili!

Emmezeta aparat za palačinke, 299,99 kn
Emmezeta aparat za palačinke, 299,99 kn

I ne, ne morate ga naručivati na Amazonu, dovoljno je svratiti u Emmezeta trgovinu i zaputiti se na odjel kuhinjskih aparata.

Tamo ćete naići na upečatljiv asortiman retro aparata među kojima prednjači crvena boja kao ona koja će uvijek podignuti kuhinjsku atmosferu, ne samo izgledom već i slasticama koje ćete pomoću njega ispeći!

Ovakvi su aparate do sada bili primijećeni samo na rivama gdje su mnogi strpljivo čekali svoju porciju palačinki, a sada to isto možete napraviti iz udobnosti svog doma.

Ne sumnjamo da ćete palačinke imati češće na meniju, a pancake party više neće biti rezerviran samo za vaše ukućane nego i za prijatelje koji će tražiti repete!

Aparat za palačinke 299,99 kn

Aparat je jednostavan za rukovanje, a njegova cijena iznosi 299,99 kn!

Online naručivanje aparata za palačinke, bit će moguće početkom veljače!